Haberler

Fethiyespor İç Transferde 11 Futbolcuya İmza Attırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Fethiyespor iç transferde anlaşmaya vardığı 11 oyuncu ile saha ortasında imza attı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Fethiyespor iç transferde anlaşmaya vardığı 11 oyuncu ile saha ortasında imza attı.

Fethiyespor Başkanı Okan Uysal ile hemen hemen tüm yöneticilerin katıldığı imza töreninde kısa bir açıklamada bulunan Başkan Okan Uysal sol bek, stoper ve forvet arkasına alacağımız 3 oyuncunun ardından sıkıntılarımızı sonlandıracağız dedi. Fethiyespor iç transferde kaleciler Metin Erol, İlker İlter'in yanı sıra Emre Okur,Mert Er Estik, Tunay Acar, Bilal Türkgüler, Aytaç Deniz, Deniz Pıtır, Bülent Kalecikli, Ömer Çoban ve Hakkı Can Aksu ile anlaşarak şehir stadının ortasında imza töreni gerçekleştirdi.

Fethiyespor taraftarlarının da katıldığı ve bu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdiği imza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Okan Uysal, "İç transferde anlaştığımız oyuncularımızla kaldığımız yerden devam edeceğiz. Birer yıl daha kontratlarını uzattık. 3 mevki'ye oyuncu alacağız. Sol bek, stoper ve forvet arkasına oyuncu sıkıntımız var bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Fikstürün çekildiğini ilk maçın Konya Anadolu Selçuklu sporla deplasmanda oynanacağını söyleyen Okan Uysal, "Daha önce bir üst lige Konya da çıkmıştık. İnşallah Konya maçını kazanarak lig'e iyi başlayıp bu yılda bir üst lig'e çıkarız" dedi.

Fethiyespor dış transferde Onur Acar, Onur Bektaş, Uğur Erdoğan, Kubilay Anteplioğlu, Emre Balkı, Serdar Vefa Yeşil, Oğuzhan Yıldırım, Hakan Kutlu, Bayram Çetin ile sözleşme imzalamıştı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiyespor Onur Acar Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title