Haberler

Fethiyespor, Hatayspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Bugsaş sporla golsüz berabere kalan eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyen Fethiyespor deplesmanda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kendi evinde Bugsaş sporla golsüz berabere kalan eline geçirdiği fırsatları değerlendiremeyen Fethiyespor deplesmanda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligde 17 puanla 10. sırada bulunan Fethiyespor Ligte 11 puanla 14. sırada bulunan Hatayspor maçından puan yada puanlar çıkartmak isteyen Fethiyespor bu maça sıkı şekilde hazırlanıyor. Bugsaşspor maçında sakatlanan ve başına 15 dikiş atılan Tunay Acar'ın yanı sıra aynı maçta sakatlanan Bayram Çetin ve Hüseyin'in iyileştirilmesine çalışılıyor. Fethiyespor kendi sahasında Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışmada gol yollarında etkili olmak için şut provası da yaptı. Fethiyespor Başkanı Okan Uysal; "Bugsaş maçında kaybettiğimiz 2 puanı Hatay'dan getirmek istiyoruz. Fethiyespor yenilmezliğini devam ettiriyor. Gol yollarında daha etkili olmak için hocamız ve futbolcularımız üzerlerine düşen görevi yapmaktadırlar" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiyespor Hatayspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title