Haberler

Fethiyespor Eşya Piyangosunda İlk Bileti Kaymakam Çalık Aldı

Fethiye spor yararına düzenlenen eşya piyangosunda ilk bileti, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık satın aldı.

Fethiye spor Kadın Kolları ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan Fethiye spor heyeti Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i makamlarında ziyaret etti. Fethiye spor Eşya Piyangosu satın alan Kaymakam Çalık, 1.Lig'e doğru emin adımlarla ilerleyen Fethiye spor'a herkesin sahip çıkıp destek olmasını istedi.

Kaymakam Ekrem Çalık, futboldan uzak durduğunu ve maçlara gitmediğini söyleyerek Fethiye spor'un maçlarını ise yakından takip ettiğini söyledi. Fethiye spor Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman da "Fethiye spor Kadın Kollarının yeni kurulduğunu belirterek Fethiye spor'a kadınlar olarak destek verdiklerini söyledi.

Verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Ekrem Çalık'a çok teşekkür eden Güler Alpman

"Kadın Kolları kurulduktan sonra Fethiye spor için birçok çalışmalarımız oldu. Muğla'nın tek profesyonel futbol takımıyız. Fethiye spor sadece Fethiye'nin değil tüm Muğla'nın tanıtımını yapmaktadır. Şimdi de desteklerinizi sürdürmek için sizleri ziyarete geldik. Fethiye'mizi ve Muğla'mızı Türkiye'de en iyi şekilde temsil edip, adını duyuruyoruz. Destek olduğunuzu biliyoruz ama desteklerinizin devamını diliyoruz. Fethiye spor'a destek amacıyla Eşya Piyangosu düzenliyoruz. İlk bileti de size getirdik" diyerek Kaymakam Çalık'a bir bilet sattı.

Fethiye spor'un özellikle son zamanlardaki başarısından dolayı tebrik edip kutlayan Kaymakam Ekrem Çalık

"Özellikle Fethiye spor son zamanlardaki başarısı bizleri çok sevindirdi. İnşallah Birinci Lige çıkarlar. Ben aslında maçlara gelmem ama Fethiye spor'un birkaç maçına gittim. Bundan sonra da geleceğim. Büyük kentlerde futbol ve spor çok önemlidir ve yeri apayrıdır. Fethiye için de bu geçerli. Şampiyonluk yolunda ilerleyen, Fethiyespor'un yanında olacağız. Bildiğiniz gibi ben Bursa'dan geldim. Orada yardım kampanyası düzenleyip, kulübe 12 trilyon gelir sağladık ve kulüp o sezon Ertuğrul Sağlam'ı alarak şampiyon oldu. Burada da aynı şekilde destek olacağız. Halkımızdan da Fethiyespor'a olan desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" diyerek, bir adet Fethiyespor Eşya Piyangosu bileti satın aldı.

Fethiyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi İsmail Türk de açıklamasında maçlara geldiği için Kaymakam Ekrem Çalık'a çok teşekkür ederek; "Biz tüm protokolü şeref tribününde görmek isteriz" dedi. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir sürece girildiğini söyleyen İsmail Türk "Fethiyespor eşya piyangosunun kısa bir süre içersinde Fethiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından tüketileceğini inanmaktayım. Bu konuda hiçbir şüphem yok. Piyango biletlerimiz kulübümüzden, otopark gişelerimizden satışa çıkmıştır" dedi.

Başkanvekili Hasan Aydemir, Başkan Yardımcısı İsmail Türk, Genel Sekreter Arif Okan Uysal, Kadın Kolları Başkanı Güler Alpman, Ayla Ersözlü ve Gülseren Kılıç'tan oluşan heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin'i de ziyaret ederek piyango konusunda destek talep etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Kocabıyık Ekrem Çalık Fethiyespor Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title