Haberler

Fethiyespor'da Ligde Kalma Mücadelesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Mesut Toros, Fethiyespor'u ligdeki hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Mesut Toros, Fethiyespor'u ligdeki hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Lacivert-beyazlı ekip, dün evinde Yeni Malatyaspor'a 2-1 mağlup olarak ligde kalma yolunda avantaj kaybetti. 34 puanla ligin 14. sırasında yer alan Fethiyespor, kalan 7 maçta puanlar toplayarak ligde kalmayı hedefliyor.

Toros, gazetecilere yaptığı açıklamada, evlerinde aldıkları mağlubiyete üzüldüklerini dile getirdi.

Rakibin lig ikincisi ve şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu vurgulayan Toros, takım kadrosunun da kaliteli oyunculardan oluştuğunu belirtti.

Toros, her şeye rağmen futbolcularının saha içindeki mücadelelerinden, istek ve arzularından memnun olduğunu, maçta bireysel hatalar nedeniyle gol yediklerini anlattı.

Maçta iyi pozisyonlar bulduklarını kaydeden Toros, "Bazı final paslarını iyi kullanamadık. Bireysel hatalar mutlaka oluyor. Hata olmazsa gol olmaz. Biz bireysel hatalardan gol yedik. Rakibin bir üstünlüğü, baskısı yoktu. Yenildiğimiz için üzgünüz ama telefi edeceğiz. Fethiyespor'u ligde hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

Toros, hafta sonu yapacakları Hacettepe Spor maçına iyi hazırlanarak galip gelmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Fethiyespor takım kaptanı Sabri Turgut ise bundan sonraki süreçte az hata yapıp iyi sonuçlar almaları gerektiğine işaret etti.

Kritik haftalara girdiklerini vurgulayan Turgut, kalan maçları en iyi şekilde atlatıp ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Yeni Malatyaspor Sabri Turgut Mesut Toros Fethiyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title