Haberler

Fethiyespor Akif Başaran'a Emanet

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor'da Enver Ataçocuğu ile yolları ayıran yönetim, teknik direktörlük görevine Akif Başaran'ı getirdi.

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor'da Enver Ataçocuğu ile yolları ayıran yönetim, teknik direktörlük görevine Akif Başaran'ı getirdi.

Akif Başaran, kulüp binasında Başkan Okan Uysal'ın da katıldığı törende lacivert beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Fethiyespor'un kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu dile getiren Akif Başaran, "Geçen sezon da yönetimle bir görüşmem olmuş ama birliktelik gerçekleşmemişti. Son bir yıl içinde 5 farklı kulüpten teklif aldım. Ancak bu dönemde her kulüple çalışılmıyor. Şartlar olgunlaştığı için Fethiyespor'a geldim" dedi.

Takımın 13 puanla düşme hattının iki basamak üzerinde yer aldığına dikkati çeken Akif Başaran, öncelikli hedeflerinin tehlikeli bölgeden uzaklaşmak olduğunu sözlerine eklermken, "İlk yarının bitimine 5 hafta var. Bu periyodu en az kayıpla geçmek istiyoruz. Yönetimle transfer konusu konuşulmadı. Devre sona erdiğinde bu değerlendirmeyi yapacağız" ifadesini kullandı.

Akif Başaran'ın daha önce çalıştırdığı takımlara iyi futbol oynatmasıyla tanındığını kaydeden Başkan Uysal ise "Yeni hocamızla beyaz bir sayfa açmak, başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Tüm camiaya hayırlı olsun" diye konuştu.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiyespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title