Haberler

Fethiyespor, Adana Demirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kulüp başkanı Öztürk: "Şu bilinsin ki takımımız başta olmak üzere Fethiyespor camiası kalan 3 müsabakayı kazanma adına elinden gelenin en iyisini ortaya koyacaktır.

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor, Adana Demirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Lacivert-beyazlı futbolcular, ilçe stadındaki antrenmanda teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde pas ve şut çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.

Ligin sona bitimine 3 hafta kala düşme potasında bulunan Fethiyespor, kalan maçları kazanarak ligde kalmayı hedefliyor.

Antrenmanı izleyen kulüp başkanı İsmail Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bitimine 3 hafta kala düşme potasına bulunan takım için birkaç gündür bazı motivasyon etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

Bu etkinliklerin takımın kalan 3 müsabakaya sağlıklı hazırlanabilmesi adına yapıldığını belirten Öztürk, çok iyi konsantre olarak önlerindeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını anlattı.

Öztürk, daha önce çok önemli müsabakaları kazanan takım ile son haftalarda düşüş yaşayan takımın aynı olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ligde kalmak adına çok ciddi anlamda hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Şu bilinsin ki takımımız başta olmak üzere Fethiyespor camiası, kalan 3 müsabakayı kazanma adına elinden gelenin en iyisini ortaya koyacaktır. İnşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçekleşir ve hedeflediğimiz noktaya ulaşırız. Umarım ligde kalıcı oluruz. Daha sonra da şehir olarak daha üst planlamaları hep birlikte yaparız."

Motivasyonu artırmak adına taraftarlar, futbolcular ve kulüp yönetimiyle düzenlenen motivasyon etkinliklerinin ardından takımda gözle görülür bir değişim olduğunu dile getiren Öztürk, hafta sonu Adana Demirspor ile oynayacakları müsabakayı kazanarak ilçeye dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Öztürk, sonraki maçları da kazanarak ligde kalacaklarına inandığını kaydetti.

Öte yandan hafta sonu oynanacak maçta kart cezalısı Birol Parlak ile sakatlığı devam eden Emre Okur'un takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor İsmail Öztürk Fethiyespor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title