Haberler

Fethiyespor 80. Yaşını Kutluyor

Fethiyespor 80'inci kuruluş yıl dönümünü düzenlenen görkemli bir balo ile kutladı.

Fethiyespor 80'inci kuruluş yıl dönümünü düzenlenen görkemli bir balo ile kutladı.

Gecede üzerinde lacivet beyaz formanın yer aldığı Fethiyespor pastasının başkan İsmail Öztürk ve Fethiyespor'a gönül verenler tarafından kesilmesinin ardından Fethiyespor'u bu yıl PTT birinci ligde görme dileklerini belirten konuşmalar yapıldı.

Milletvekilleri, daire amirleri, Futbolcular, taraftarlar, ve eski Başkanlarla yöneticilerinde katıldığı Fethiyespor 80'inci yıl balosunda Tarsusidmanyurdu galibiyeti nedeniyle coşan futbolcular piste fırlayıp bol,bol oynadı.

Fethiyespor 80.kuruluş yıldönümü balosuna Ak Parti Muğla milletvekili Ali Boğa, CHP Muğla Milletvekili Prof Dr. Nurettin Demir, Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ölüdeniz BelediyeBaşkanı Keramettin Yılmaz, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiyespor eski başkanları Esat Bakırcı, Hüseyin Uysal, Yavuz Torunoğulları, Timur Fidan, Mecdi Nalbantoğlu, AK Parti ilçe başkanı Mustafa Ali Türkan, CHP ilçe Başkanı Emrah Doğu, MHP İlçe Başkanı Hamdi Gürbüz, DP ilçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, Oda Başkanları Akif Arıcan, Mehmet Soydemir, Hayri Topçu, kadın kolları, yöneticiler, Futbolcular, apaçi taraftar gurubu ve çok sayıda davetli katıldı. Salonda üzerinde "Kalbinize sahip çıkın". "Bu sene o sene". 80 yıllık mazin şerftir senin sevgin. Dün bugün yarın sevdanın adı Fethiyespor yazılı dev afişler dikkat çekerken geceye Fethiyespor'a hizmet eden eski başkanlarında katılması sevgi seli yarattı. 8 dakikalık fethiyespor cd sini izlenmesinin ardından Muğla Milletvekilleri Ali Boğa, Nurettin Demir Belediye Başkanı Behçet saatçı. Kaymakam Ekrem çalık birer konuşma yaparak Fethiyespor'un bu yıl şampiyon olarak PTT. Birinci lige yükseleceğini ve PTT Birinci lige yakışacağını söylediler. Geceyi kanal F Majestik Tauna clup'ten Naklen yayınladı.

Majestik Tuana clup'te yapılan Fethiyespor 80. yıl balosuna katılan Lacivert Beyazlı futbolcular Tarsus idman yurdu galibiyetinin coşkusunu da baloda oynayarak kutladı. Santçı Yusuf Sava'nın Karadeniz türküleri, Mustafa Mert'inde Fethiye, Ankara türküleri ve roman Havaları eşliğinde piste fırlayan futbolcular pistte de hünerlerini ortaya koydular. Fethiyespor'da futbolcular

Necdet Kaba, Hasan Ahmet Sarı, Kenan Aşkan, Emre Öztürk, Onur Okan, kaleci Ozan Öztürk ve kaptan Murat Türkan pistte

taraftarlarla birlikte bol bol oynayıp 80. yıl coşkusuna ortak olurlarken birlik ve beraberliğin tadını da çıkardı.

Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk "Fethiye şehrinde bu birlik ve beraberliği statta tribüne de yansıtırsak bu yıl PTT birinci lige yükseliriz" dedi.

Fethiyespor'un kuruluşunun 80. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen eşya piyangosu çekilişide bu özel gecede gerçekleştirildi. 2013 model Volksvagen polo otomobil çekilişi 3. Noter katibi eşliğinde yapıldı. Muğla Milletvekilleri Ali Boğa, Nurettin Demir, Kaymakam Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk'ün yaptığı çekilişte Volksvagen otomobil 08844 numaralı bilete isabet ederken Apple İphone 5 cep telefonu 00275, 15530, 14944, 07642 nolu biletlere isabet etti. Samsung Galxy S-3 cep telefonları 06794, 05821, 09574, 15571 nolu biletlere isabet ederken Aple ipad- 16GB cep telefonları için yapılan çekiliştede 00748, 18547, 16965 ve 07033 nolu biletler kazandı. Gecede bilet satış rakamları hakkında her hangi bir açıklama yapılmadı. Fethiyespor eşya piyangosu için 20 Bin adet bilet satışa sunulmuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Öztürk Fethiyespor Ali Boğa Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title