Haberler

Fethiyeliler Sigarayla Savaşa Başlıyacak

Fethiye Devlet Hastanesi Semt Polikliniğinde Sigarayı Bıraktırma Polikliniği Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali KARATEKELİ Tarafından Hizmete Açıldı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kaymakamlık ve devlet hastanesinin işbirliği ile sigarasız sağlıklı toplum oluşturmak adına Sigara Bıraktırma Polikliniği açıldı.

Sağlık sektöründe birçok ilki gerçekleştiren Fethiye Devlet Hastanesi bünyesindeki Semt Polikliniğinde hizmete giren sigarayı bıraktırma polikliniği haftanın belirli günleri vatandaşlara hizmet verecek. Vatandaşlar bu poliklinikten yararlanabilmek için internetten randevu alabilecek. Sağlık Bakanlığının sigarayla savaş mücadesi doğrultusunda sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara göğüs hastalıkları uzmanları ve psikologlar eşliğinde profesyonel yardım sağlamak amacıyla hizmete açıldı..Açılışa Sağlık Grup Başkanı Tunç Özcan, Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Birol Durukan, hastane çalışanları katıldılar.

Açılışın ardından konuşma yapan Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Birol Durukan ; Sigarayla mücadelede en büyük etkenin bireylerin sigara kullanımına hiç başlatılmaması olduğunu vurguladı.Bu polikliniğin Daha önceleri sigarayı bırakmayı düşünen vatandaşlarımızın nereye başvuracağız sorusuna karşı bir merkez olarak açıldığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title