Haberler

Fethiyeli Hayırsever İş Adamı Gökçe, Toprağa Verildi

Başta eğitim olmak üzere birçok hayır işine destek olan ve bu sabah hayatını kaybeden iş adamı Yusuf İzzet Gökçe, düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verildi.

Fethiye'de başta eğitim olmak üzere bir çok hayır işine destek olan ve bu sabah hayatını kaybeden iş adamı Yusuf İzzet Gökçe, toprağa verildi.

Bir süredir rahatsızlığı bulunan 68 yaşındaki Gökçe, bu sabah evinde yaşamını yitirdi. Gökçe için Yeni Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Gökçe'nin cenazesi, Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından, Taşyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Faruk Akıncı, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, Muğla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Fethiye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şaban Sarıkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eğitime büyük destek sağlamıştı

Gökçe, kendi adına yaptırdığı ilköğretim okulu ve eşi Gülşen Gökçe adına yaptırdığı kız meslek lisesi ile eğitime büyük destek vermişti. Gökçe ayrıca, Fethiye Belediyesi tarafından yapılan huzurevi ile Karagözler Camisi ve ilçedeki birçok sosyal projeye destek olmuştu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Oğuzhan Kadıoğlu Muğla Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title