Haberler

Fethiye Zafer Coşkusunu Mustafa Yıldızdoğan ile Yaşadı

Fethiye Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği konsere konuk olan Mustafa Yıldızdoğan, fethiyelileri coşturdu.

Fethiye Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediği konsere konuk olan Mustafa Yıldızdoğan, fethiyelileri coşturdu. Konserde binlerce kişiye seslenen Belediye Başkanı Behçet Saatcı, aday adaylığını açıkladı.

Ünlü türkücü Mustafa Yıldızdoğan'ın Fethiye'de sahne aldığı konsere yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Konserin sonlarına doğru sahneye davet edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, birbirinden önemli değerlendirmelerde bulundu. Kamuoyu tarafından konuşulan tüm konulara açıklık getirdi.

Konsere katılan kalabalığa seslenen Başkan Saatcı, ""Bana 'Aday mısın? Nereden adaysın?' diye soruyorsunuz. Siz neredeyseniz, ben oradayım. Adaylığımı desteklediğiniz sürece adayım. Sizin istediğiniz yerden adayım ama bana sorarsanız Fethiye derim. Biraz önce kardeşlerim dedi ki; 'Başkan sen neredeysen, biz oradayız'. Hayır; ben sizin olduğunuz yerdeyim. Ben sizin hizmetkarınızım. Siz nerede isterseniz, ben oradayım" ifadelerini kullandı. Konsere katılan binlerce vatandaş, "Behçet nerede, biz oradayız" diye sloganlar attı.

Türk milletinin tarih boyunca sayısız zaferlere imza attığının altını çizen Başkan Saatcı, "1071 yıl, kapıları açmışız. O günden bu güne bu coğrafyadayız. Bin yıl daha bu coğrafyada olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şuan içinde bulunduğumuz sıkıntılı durum, 'Hoş geldin süper yalnızlık' kimseyi karamsarlığa itmesin. Bakın 1071'e girmişiz, haçlı seferleri yaşamışız. Moğol istilası yaşamışız. Timur Bursa'ya kadar gelmiş. Beylikler arasında kavgalar çıkmış. Kardeş kardeşi vurmuşuz. Arkasından 7 düvel imparatorluğu çökmüş. Bir kahraman çıkmış. Arkanızda bulunan Mustafa Kemal… Yok olan 7 düvele karşı savaşmış ve Cumhuriyetimizi kurmuş. Şuan biz bunlara borçluyuz, şuan ki varlık sebebimizi… Adımız Ayşe ise, Mehmet ise, Emine'yse bunun sebebi bu kahramanlardır. Bu coğrafyanın mayasında her şeyden önce Allah sevgisi, insan sevgisi vardır. Kul hakkı vardır. Bu coğrafya sıkıştığı an yeni liderler çıkarır. Sıkıntıları yok eder. İnanıyorum ki, bizlerden daha çok bu toprağın altında yatan insanların maneviyatı ülkenin başka yere gitmesini müsaade etmez. Bunun adını koyalım, bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"DÜNÜN HESABINI VEREMEYENLERİN BANA SORACAĞI HİÇ BİR SORU YOKTUR"

Adaylığı, nereye ve hangi partiden aday olacağı ile ilgili sorulara da açıklık getiren Başkan Saatcı, sözlerini şöyle tamamladı: "Şimdi bir konuya geliyorum. Siz soruyorsunuz ben cevaplıyorum. 8 aydır bıktım söylemekten, bir kere daha bu meydanda, sizlerin gözüne baka baka tekrarlamak istiyorum. Bir, 'Başkan aday mısın, değil misin?' Sizin olduğunuz yerdeyim ben. Adaylığımı desteklediğiniz sürece adayım. İki, 'Başkan Fethiye'den mi adaysın, büyükşehirden mi?' Sizin istediğiniz yerden adayım ama bana sorarsanız, Fethiye derim. Bu da tamam. Üç, 'Başkan nereden adaysın?' Ben kırk yılın hesabını veririm. Ben Milliyetçi Hareket Partiliyim ve Ülkücüyüm. Ben kırk yılın hesabını veririm. Ancak dününün hesabını veremeyenlerin bana soracağı hiçbir soru yoktur. Tekrar ediyorum, Ben kırk yılımın hesabını veririm. Ancak dününün hesabını veremeyenlerin bana soracağı hiçbir soru yoktur. Dört, 'Partin seni aday göstermeyecekmiş, aday göstermez ise ne yaparsın?' Onu da göstermezler ise cevap veririz" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yıldızdoğan Fethiye Belediyesi Zafer Haftası Behçet Saatcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title