Haberler

Fethiye Sp'de Yiğit 3. Kez Başkan

Saadet Partisi 4. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Ramazan Yiğit güven tazeledi.

Saadet Partisi 4. Olağan İlçe Kongresinde başkanlığa yeniden seçilen Ramazan Yiğit güven tazeledi.

2 dönemdir saadet partisi ilçe başkanlığı görevi yapan Ramazan Yiğit bir kez daha saadet partisi Fethiye ilçe başkanlığına seçildi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda tek liste ile gidilen kongrede Fethiyeli esnaflardan Ramazan Yiğit 3. kez İlçe Başkanı oldu.

Saadet Partisi 4. Olağan İlçe Kongresi'nde yaklaşık 50 delegenin oyunu alan Başkan Adayı Ramazan Yiğit İlçe Başkanlığına seçildi. Kongre saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlarken. Divan Başkanlığına Cebrail Tümenci Katip Üyeliklere Hasan Kazak, Aziz Güzel ve Sayit Aydın seçildi. Kongreye Milli Gençlik Vakfı Başkan yardımcısı Tuncer Tabak, eski İl Başkanı Cebrail Tümenci, eski İl Başkanı Hakkı Kavas, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı ve delegeler katıldı.

Kongrede Hakkı Kavas, Ali İhsan Çoban ve Tuncer Tabak kısa birer konuşma yaparak 7 Haziranda yapılacak seçimlerde saadet partisinin hedeflerine ulaşacağını söylediler.

Saadet Partisi 4. Olağan İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına Ramazan Yiğit seçilirken ilçe yeni yönetim kurulu ise Ali İhsan Çoban, Kemal Tosun, Celal Çoban, Ramazan Çoban, Sayit Aydın, Ali Türkmen, Mesut Karabulut, Hasan Kazak, Seyfi Yılmaz, Tuncay Serçek, Nevzat Yalçın, Ali Kılınç, Tahsin Oduncu, Ömer Faruk Kılınç'dan oluştu.

Kongre hakkında açıklamada bulunan eski ilçe başkanı Ömer Uludağ: "Önümüzde bir genel seçim var. Bu kongre hem yenilenme kongresi olacak hem de çalışmaları daha hızlı bir şekilde götürmeye yönelik kongre olacak. Haftaya inşallah kongreden sonra milletvekili aday adaylarımızın belirlenmesi, adayların belirlenmesi için Ankara ziyaretimiz olacak. Daha sonra gelince de aday adaylarımızı inşallah basına açıklayacağız. ve seçim çalışmalarına tam gaz devam edeceğiz." dedi. Saadet partisi ilçe başkanı Ramazan Yiğit ise kongrenin oldukça sakin şekilde geçtiğini belirterek 4. olağan kongreye katılan delegelerimizle birlikte şimdide seçim sürecine gireceğiz. Birkaç gün içerisinde milletvekili adaylarımızı halkımıza açıklayacağız." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Cebrail Sp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title