Haberler

Fethiye İl Olsun Hareketi" Kapsamında 60 Bin İmza Toplandı

Fethiye Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve 38 sivil toplum örgütünün destek verdiği, "Fethiye İl Olsun Hareketi" kapsamında iki haftada 60 bin imza toplandı.

Fethiye Belediyesi öncülüğünde başlatılan ve 38 sivil toplum örgütünün destek verdiği, "Fethiye İl Olsun Hareketi" kapsamında iki haftada 60 bin imza toplandı.

Fethiye Kent Konseyi Başkanı Mustafa Şıkman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla'nın il olmasına rağmen nüfusunun Fethiye'den az olduğuna işaret etti. Fethiye'nin il olmaya hazır olduğunu, toplanan belediye gelirlerinin Muğla'ya gittiğini belirten Şıkman, "Muğla da bunu istediği gibi kullanıyor. İl olduğumuz takdirde gelirimiz burada kalacak ve ilçemiz daha da gelişecek" dedi.

Kampanyaya Fethiye'nin yanı sıra çevre ilçeler ve köylerden de destek geldiğine değinen Şıkman, kampanyayı uzatma kararı aldıklarını bildirdi. Şıkman, kampanyanın Ortaca, Dalaman, Seydikemer ilçeleri, Burdur'un Çavdır ilçesi, Antalya'nın Kaş ilçesi ile Kalkan beldesinde de sürdürüleceğini ifade etti.

- Yabancılar da destek verdi

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfının (FETAV) haftalık toplantısına katılan, ilçede yerleşik yaşayan yabancılar da imza kampanyasına destek verdi.

16 yıldır Fethiye'de yaşadığını anlatan George Rimmer, bu sürede ilçenin büyük değişim ve gelişim gösterdiğini söyledi. İlçede yerleşik yaşayan 7 bin 500 yabancı olduğuna değinen Rimmer, ilçe il statüsüne kavuştuğu takdirde çok büyük yatırımların gelebileceğini ifade etti.

Bazı vatandaşlar da Fethiye'nin il olması için başlatılan kampanyaya araçlarının arkasına yapıştırdıkları "82 F 2015" yazılı etiketlerle destek oldu.

Kaynak: AA / Yerel

Fethiye Belediyesi Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title