Haberler

Fethiye Hırsız Otel Çalışanını Yakalayan Polise Öpücüklü Teşekkür

Hırsız otel çalışanını yakalayan polise öpücüklü teşekkürMuğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil için kaldığı otel odasından 720 euro, 2 altın bileklik ve yüzüğü çalınan Alman 79 yaşındaki Fatti Mennig, otel çalışanı hırsızı yakalayıp eşyalarını teslim eden polis memurlarını öperek teşekkür etti.

Hırsız otel çalışanını yakalayan polise öpücüklü teşekkür

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde tatil için kaldığı otel odasından 720 euro, 2 altın bileklik ve yüzüğü çalınan Alman 79 yaşındaki Fatti Mennig, otel çalışanı hırsızı yakalayıp eşyalarını teslim eden polis memurlarını öperek teşekkür etti.

Fethiye'ye geçen cumartesi günü tatil için gelen Fatti Mennig, Çalış Plajı'nda bir otele yerleşti. Tatilinin ilk günü otelin 4'üncü katındaki odasından 720 euro, 2 altın bileklik ve yüzüğü çalınan Mennig, durumu pazar sabahı fark etti. Mennig'in şikayetçi olmasının ardından polis otelin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

HIRSIZ OTEL ÇALIŞANI ÇIKTI

Hırsızlık olayının gerçekleştiği saatlerde otel çalışanı 33 yaşındaki Birol Y.'nin 4'üncü kata merdivenlerden çıkıp, sonra asansörle indiği tespit edildi. Otele giden polis Y.'yi, otelden çıkıp kaçmaya çalışırken üzerinde çalıntı eşyalarla birlikte yakaladı. Sağlık kontrolüne gittiği hastanede kanser olduğunu öne süren Y., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖPEREK TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye'deki tatilinin ilk gününde parası ve ziynet eşyaları çalınan Fatti Mennig ise polis merkezine gelerek eşyalarını teslim aldı. Türk polisine parasını ve eşyalarını bulduğu için minnettar olduğunu söyleyen Mennig, eşyalarını teslim eden polis memurlarına öperek teşekkür etti. Mennig, 2 hafta sürecek tatiline Fethiye'de devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title