Haberler

Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği'nde Şahin Dönemi

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 7.Olağan Genel Kurulu'nda 5 yıldır Dernek Başkanlığı görevini yürüten Kıbrıs Gazisi Namık Ünal seçimi kaybetti.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 7. Olağan Genel Kurulu'nda 5 yıldır Dernek Başkanlığı görevini yürüten Kıbrıs Gazisi Namık Ünal seçimi kaybetti. Derneğin yeni başkanı daha önce de başkanlık yapan Kıbrıs Gazisi Süleyman Şahin oldu.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 7. Olağan Genel Kurulu Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapıldı. 153 üyesi bulunan Derneğin Olağan Genel Kurulunda 89 Üye oy kullandı. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Yörük Türkmen Derneği Kadın Kolları Başkanı Halime Karagöz'ün de izlediği Genel Kurulda Divan Başkanlığını Doğan Ünal yaparken Divan Üyeliklerini Recai Sarıtaş, Veli Aydın ve Mehmet Ali Koyuncu yaptı.

Genel kurulda faaliyet raporu nu okuyan Dernek Başkanı Namık Üna, "Dernek Evimizdir. Ayrılığımız yoktur. Dernek Binamızda sorunları görüşüp çözmeye çalıştık. Derneğimizi her gün açık tuttuk. Kamu Kuruluşları yetkilileri ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaptık. Şehitlerimize saygı, Teröre lanet Mitingi gerçekleştirdik. Derneğimize araç alımı için kampanya başlattık. Bu aracı 2012 yılı içinde almak istiyoruz" dedi.

Denetleme Kurulu raporunun da okunduğu Olağan Genel Kurulda Derneğin İlgili bankada 8 Bin 306 TL parasının bulunduğu, gelirler toplamının 15 Bin 558 TL olduğu belirtilirken, tahmini Bütçesinin de 21 Bin TL Olduğu açıklandı.

İki ayrı liste ile gidilen seçim öncesi birer konuşma yapan adaylar Derneğin faaliyetlerini en iyi şekilde gerçekleştireceklerini, şehit Ailesi, gaziler ve yakınlarının sorunlarının çözümü için mücadele edeceklerini belirttiler. Her iki adayın listelerinin de tanıtılmasının ardından yapılan seçim sonucunda Derneğin Kurucularında olan ve daha önce uzun yıllar Dernekte Başkanlık yapan Süleyman Şahin 54 Oy ile Derneğin yeni Başkanı seçilirken, Mevcut Başkan Namık Ünal ise 28 oy alabildi. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından birer teşekkür konuşması yapıldı. Seçimi kazanan Süleyman Şahin'in Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor. Ercan Türütoğlu, Osman Yekebaş, Veli Bilgiç, Süleyman Çolak, Durmuş Ali Dağdelen, Ramazan Karakurt. Denetleme Kurulu ise Hüseyin Gökdal, Metin Eser ve Mahmut Topal isimlerinden oluştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Şahin Doğan Ünal Kıbrıs Yerel Haberler

title