Haberler

Fethiye'de Teknede Pankart Açıp Evlenme Teklif Etti

Fethiye'de teknede açtırdığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç "evet" yanıtı alınca sevinçten havalara uçtu.

Fethiye'de teknede açtırdığı pankartla kız arkadaşına evlenme teklifi eden genç "evet" yanıtı alınca sevinçten havalara uçtu.

Fethiye'de folklor eğitmenliği yapan 25 yaşındaki Arif Gerçekbilen, aynı yaştaki hemşire kız arkadaşı Gülcan Durgut'a sürpriz bir evlenme teklifi sunmak için arkadaşlarıyla plan yaptı. Sahil bandındaki Denizatı restauranta gelen çift, yemek için önceden rezerve ettikleri masaya oturdu. Bir süre sonra çiftin yemek yediği yere yanaşan teknedekiler üzerinde "hayatımın anlamı benimle evlenir misin?" yazan pankart açtı. Duruma oldukça şaşıran Gülcan Durgut, "evet" deyince Arif Gerçekbilen sevinçten uçup tepsi içerisinde gelen yüzüğü diz çöküp sevgilisinin parmağına taktı. Çiftin bu sürpriz evlenme telifini restorandaki müşterilerde ilgiyle izledi. Arif Gerçekbilen, gazetecilere yaptığı açıklamada, kız arkadaşıyla ilk tanıştıklarında geldikleri restoranda pankartlı evlenme teklifi yapmak istediğini söyledi.

14 Şubat'ta tanıştığı kız arkadaşının teklifine "evet" yanıtını verdiğini söyleyen Arif Gerçekbilen, kısa bir süre sonra aileden isteyip evleneceklerini sözlerine ekledi.

Hemşire Gülcan Durgut ise erkek arkadaşının yaptığı evlenme teklifine çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title