Haberler

Fethiye'de Tatil Başka Güzel

Tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Fethiye'de görülmeye değer pek çok tarihi kalıntı var. Dalyan'ın simgesi haline gelen Kral Kaya Mezarları, Anadolu'nun en küçük tiyatrosunun içinde bulunduğu Simena Kalesi, denizin içinde bulunan yüzen lahit, dünyada Noel Baba olarak tanınan Aziz Nikolas'ın mezarı ve Aziz Nikolas kilisesi, özgürlükleri için iki kez toplu halde intihar eden Xanthosluların kenti olan Xanthos Antik Kenti ve Tlos Antik Kenti Fethiye'de görebileceğiniz tarihi eserlerden. Fethiye, tarihi değerlerinin yanı sıra eşsiz doğal güzellikleri ile de dikkat çekiyor.

Tarih boyunca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Fethiye'de görülmeye değer pek çok tarihi kalıntı var. Dalyan'ın simgesi haline gelen Kral Kaya Mezarları, Anadolu'nun en küçük tiyatrosunun içinde bulunduğu Simena Kalesi, denizin içinde bulunan yüzen lahit, dünyada Noel Baba olarak tanınan Aziz Nikolas'ın mezarı ve Aziz Nikolas kilisesi, özgürlükleri için iki kez toplu halde intihar eden Xanthosluların kenti olan Xanthos Antik Kenti ve Tlos Antik Kenti Fethiye'de görebileceğiniz tarihi eserlerden.

Fethiye, tarihi değerlerinin yanı sıra eşsiz doğal güzellikleri ile de dikkat çekiyor. Yüzmeye elverişli güzel plajları, doğa harikası koyları ile Fethiye tam bir tatil cenneti. Fethiye'de konaklamak için de oldukça farklı alternatifler var. Farklı standartlardaki Fethiye otelleri her bütçeden insana hitap ediyor. Fethiye'de uygun fiyatlara konaklamak için erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Fethiye gezinizi Türkiye'nin öncü turizm firmalarından olan Anı Tur ile gerçekleştirirseniz Fethiye'nin tüm güzelliklerine zahmetsiz bir şekilde tanık olabilirsiniz. Bütün tekne turlarının ve gece konaklamalarının paket halinde sunulduğu bu turlarda size eşlik edecek rehberin gezdiğiniz tarihi yerleri anlatacak olması da ayrı bir avantaj sağlıyor. Anı Tur'un Kültür Turları kapsamında bulunan Fethiye Turları ile en güzel teknelerde Fethiye'nin koylarını gezerek bu güzel koylarda ve plajlarda yüzme şansına erişirsiniz. Caretta Caretta kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden olan İztuzu Plajı'nda yüzme keyfi, kaplan kelebeklerini görebileceğiniz kelebekler vadisi, hüzünlü hikayesi ile Belcekız Koyu, görebileceğiniz en güzel yerlerden biri olan Ölüdeniz, benzersiz bir kumsala sahip olan Cleopatra Plajı, Sedir Adası, Şirince ve daha nicesi Anı Tur'un Fethiye Turlarında.

Denizin mavisinin doğanın yeşili ile birleştiği yerlerde sizi eşsiz güzellikler bekliyor. Doğa, tarih, güneş, deniz… Hepsi Fethiye'de.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Fethiye Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title