Haberler

Fethiye'de Sahil Temizliği

Güncelleme:

Fethiye'de turistik tesislere giden yolda çevredeki işletmeler tarafından yapılan temizlik çalışmasında üç kamyon çöp toplandı.

Fethiye'de turistik tesislere giden yolda çevredeki işletmeler tarafından yapılan temizlik çalışmasında üç kamyon çöp toplandı.

Fethiye'de 5 yıldızlı tesislere giden yol üzerinde akşamcıların ve yoldan geçen günü birlik tatilcilerin attığı yol kenarlarındaki çöpler Clup Letoonia temizlik işçileri tarafından temizlendi. Yaklaşık 2 kilometrelik boyunca dağ gibi biriken çöpler tam 3 kamyona doldurulurken yol kenarlarındaki çöplerin Orman İşletme Müdürlüğü ve Büyükşehir belediyesi tarafından toplanmaması üzüntüyle karşılandı. Clup Letoonia'dan 10'a yakın işçi sabah erken saatlerden itibaren eski petrol ofisi depolarının bulunduğu yerden itibaren 2 kilometrelik alanda temizlik çalışması yaptı. Fethiye limanı çevresindeki muhteşem doğanın bulunduğu yerlere tatilcilerin ve akşamcıların bıraktığı içki şişelerinden su şişelerine, poşetten çeşitli katı atıklara kadar tam 3 kamyon çöp toplandı.

Saatler süren çöp toplama çalışması ile ilgili olarak bilgi aktaran Clup Letoonia Güvenlik Müdürü Harun Günay "yol kenarlarına atılmış kötü görüntünün yanı sıra hijyen ve sağlık açısından tehlike yaratan çöplerin temizlenmesi için belediyeye başvurduklarını ancak bu bölgenin orman işletme müdürlüğüne ait olduğu onların temizlemesi gerektiği bildirilince bu kez Orman İşletme Müdürlüğüne de başvurdu fakat ses çıkmadı. Bizde yaklaşık 2 km'lik alanda kendi personelimizle bu temizliği yaparak çevreyi gönüllü olarak temizlemiş olduk. Son günlerde özellikle bu çöplerden dolayı tesisimizde sık sık ilaçlama yapmamıza rağmen karasinek arttı. Temizliğin ardından bu sorununda ortadan kalkacağına inanıyoruz. Hemen her gün yurt dışından gelen yabancı turistlerin geçtiği bu yolun çevresinin aşırı kirli olması Türk turizmi açısından bir dezavantajdır. Bugün bizler temizledik ama yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını arzuluyoruz" dedi - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

FETHİYELİ:

ekmek yiyorsanız zaman zaman temizliceksiniz. herşeyi devletten beklemek çok doğru değil. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title