Haberler

Fethiye'de Otluk ve Makilik Alanda Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden görüntüler- İtfaiyenin yangına müdahale etmesi Fethiye'de otluk ve makilik alanda yangın- Yerleşim yerlerine yakın otluk alanda başlayıp makilik alana sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü Fethiye'de yerleşim yerlerine yakın otluk ve makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden görüntüler- İtfaiyenin yangına müdahale etmesi Fethiye'de otluk ve makilik alanda yangın- Yerleşim yerlerine yakın otluk alanda başlayıp makilik alana sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü Fethiye'de yerleşim yerlerine yakın otluk ve makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.Karagözler Mahallesi Aşıklar Tepesi mevkisindeki otluk alanda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, makilik alana sıçradı. Yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında, 60 metrekarelik alanın zarar gördüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title