Haberler

Fethiye'de Kürek Şampiyonası Heyecanı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye Körfezi’nde düzenlenen Kürek Şampiyonası’nda 17 kulüpten 280’e yakın sporcu mücadele ediyor.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye Körfezi'nde düzenlenen Kürek Şampiyonası'nda 17 kulüpten 280'e yakın sporcu mücadele ediyor. Güneşli ve güzel bir havada başlayan şampiyonanın iki gün süreceği ve dereceye giren sporculara madalya ve kupalarının verileceği öğrenildi.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye'de başlayan Akdeniz Kupası; Gençler, Yıldızlar ve Deniz Küreği yarışmalarında 5 sınıfta değişik kategorilerde yarışmalar yapılıyor. Güneşli ve güzel bir havada başlayan yarışmaları Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşsever'in yanı sıra, Fethiye belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kürek Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Gürsel Şen, Nasuh Dinçer, Saadettin Haymana, Serdar Zagralı ile daire amirleri ve belediye yetkilileri ile sporcu yakınları da izliyor. 17 kulüpten 280'e yakın genç sporcunun Gençler, Yıldızlar ve Deniz Küreği branşlarında ortaya koyduğu mücadele ilgiyle izlendi. Bin metrelik parkurda, sporcuların finişe geçtiği anda arkadaşlarının çığlıklarıyla son hamleleri büyük ilgi çekti. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını Federasyon Başkanı İlhami İşsever, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri sundu.

Dereceye giren sporcular, Fethiye Körfezi'nde inanılmaz şekilde güzel bir yarışma çıkardıklarını, hedeflerinin milli takım olduğunu söylediler.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşsever, Akdeniz Kupası Kürek yarışmalarının yıllardır yapıldığını belirterek, "Fethiye Belediye Başkanımız, kürek sporuna büyük destek vermiştir. Fethiye Körfezi kürek sporu için çok ideal bir körfez. Fethiye Körfezi'ndeki yarışmalara tüm takımlar gelmek istiyor. Akdeniz Kupası Kürek yarışmalarında 17 kulüpten 280 sporcu katılıyor. 5 sınıfta yapılan yarışmalarda kategoriler tek çifte, iki çifte, dört çifte ve deniz teknesi sınıflarında yapılıyor. Bin metrede yapılan bu yarışmalarda daha çok genç sporcular mücadele ediyor" dedi.

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı ise, "Kürek sporunu Fethiye'de amaçladığımız noktada değiliz. Zaman zaman yurt içi ve yurt dışından kürek takımları kamp yapıyor. Burada Balkan Şampiyonası yapılmıştı. Şimdi ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve kulüplerin ekonomik durumları, amatör branşlara ayırdıkları pay giderek azalıyor. Fethiye Belediyesi olarak yelken ve kürek Fethiye'nin olmazsa olmazı olduğu için destekliyoruz. Biz denize ne kadar çocuk indirebilirsek, o kadar başarılı oluruz" ifadelerini kullandı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Behçet Saatcı Güneşli Akdeniz Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title