Haberler

Fethiye'de Kasım'da Deniz Keyfi

Ülkenin büyük bölümünde düşen hava sıcaklıklarına inat Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yazdan kalma günler yaşanıyor.

Ülkenin büyük bölümünde düşen hava sıcaklıklarına inat Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yazdan kalma günler yaşanıyor. İlçede güneşli havayı fırsat bilerek sahile inen vatandaşlar, denize girerek güneşlendi.

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Fethiye'de, plajlarda yazdan kalma görüntüler oluştu. Güneşli havayı fırsat bilerek Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı'na gelen, aralarında yerleşik yabancıların da bulunduğu vatandaşlar, deniz keyfi yaptı. Kimileri denize girip yüzerken, kimileri plajda sere serpe güneşlendi.

"CENNET GİBİ BİR YERDE YAŞIYORUZ"

Plajda denize girenlerden Sevim Arıcak, geçen hafta Ankara'da olduğunu belirterek, soğuk havayla mücadele etmek zorunda kaldığını söyledi. Fethiye'de Kasım ayında bile denize girebildiğini dile getiren Arıcak, "Bugün Ankara'ya kar yağışı başlamış. Fethiye'de ise yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Deniz suyu sıcaklığı havadan daha yüksek. Cennet gibi bir yerde yaşıyoruz. Ülkenin iç Anadolu ve Doğu bölgesi karlar altındayken biz burada denize girip güneşlenebiliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Güneşli Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title