Haberler

Fethiye'de Hırsızlık Zanlısı 2 Kişi Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerası görüntüleri- Zanlıların emniyete getirilmesi ve çıkışı Fethiye'de hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı- Zanlıların eşkali, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden tespit edildi Fethiye ilçesinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik kamerası görüntüleri- Zanlıların emniyete getirilmesi ve çıkışı Fethiye'de hırsızlık zanlısı 2 kişi tutuklandı- Zanlıların eşkali, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerden tespit edildi Fethiye ilçesinde hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Foça Mahallesindeki bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelilerin F.B. (37) ile M.S. (33) olduğunu tespit etti.Şüpheliler, Foça Mahallesinde olay günü kullandıkları elektrikli bisikletle gezerken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinde zanlılardan F.B'nin, kardeşine ait sahte kimlik kullandığı, Diyarbakır, Gaziantep ve İzmir illerinde uyuşturucu satmak suçundan arandığı tespit edildi.Adliyeye sevk edilen zanlılardan F.B, "hırsızlık ve uyuşturucu madde satışı yapmak", M.S. ise "hırsızlık" suçlarından tutuklandı. Öte yandan, zanlıların hırsızlık yaptıkları eve elektrikli bisikletle gelişleri ve evden diz üstü bilgisayarı aldıktan sonra kaçışları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Fethiye Foça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title