Haberler

Fethiye'de Ev Yangını

Güncelleme:

Fethiye'de 3 katlı bir apartmanın bacasında çıkan yangın itfaiye, orman ve vatandaşların yoğun müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

Fethiye'de Esenköy Bademlik mevkisinde 3 katlı bir apartmanın bacasında yangın çıktı.

GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Apartmandan duman yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Çatının tamamını saran alevler, apartmanın 3. katında bulunan Hikmet Yalçın'a ait eve de sıçradı. Olay yerine sevk edilen Fethiye, Karaçulha ve Ölüdeniz belediyelerine ait 4 itfaiye aracı ile Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı 2 arazöz, yolun dar olması nedeniyle yangın yerine güçlükle ulaştı.

İTFAİYE GEÇ KALDI İDDİASI

İtfaiye ekiplerinin geç kaldığını ve araçlarında su olmadığını ileri süren vatandaşlar ekiplere tepki gösterdi. Yangına müdahale sırasında da vatandaşlarla itfaiye ekipleri arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Yangında ev sahibi Yalçın'ın eşi Kadriye Yalçın, dumandan etkilenerek olay yerinde bekleyen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık 2 saatte söndürülen yangında, Yalçın'a ait ev kullanılmaz hale geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Hikmet Yalçın Esenköy Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title