Haberler

Fethiye'de Erken Bahar Yaşanıyor

Fethiye'de erken bahar yaşanıyor- Hava sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü Fethiye'de vatandaşlar, papatyalarla kaplanan kırlarda gezip, sahillerde dinlendi Yurdun büyük bölümü soğuk hava ve kar ile mücadele ederken, Fethiye'de sıcak ve güneşli bir gün yaşandı.

Fethiye'de erken bahar yaşanıyor- Hava sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü Fethiye'de vatandaşlar, papatyalarla kaplanan kırlarda gezip, sahillerde dinlendi Yurdun büyük bölümü soğuk hava ve kar ile mücadele ederken, Fethiye'de sıcak ve güneşli bir gün yaşandı.Hava sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü ilçede, vatandaşlar hafta sonunu da fırsat bilerek Ölüdeniz Mahallesi'nde Belcekız Plajı'na adeta akın etti. Bazı vatandaşlar, kumsala uzanarak güneşlendi bazıları ise sahildeki kafelerde oturmayı tercih etti.Macera tutkunları, Babadağ'ın bin 200 metrelik pistinden yamaç paraşütüyle uçuş yaparak Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu.Plajda zaman geçiren vatandaşlar da paraşütlerin gökyüzündeki şovunu izledi.İlçede bahara "Merhaba" diyen badem ağaçları çiçek açtı. Kırlar ise papatyalarla kaplandı. Vatandaşlar kırlarda gezip hatıra fotoğrafı çektirdi. ...

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title