Haberler

Fethiye'de Denizde ve Gökyüzünde Tatil Keyfi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan paraşütle atlayan tatilciler gökyüzünde süzülmenin heyecanını yaşarken, sıcak havayı fırsat bilenler ise sahilleri doldurdu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan paraşütle atlayan tatilciler gökyüzünde süzülmenin heyecanını yaşarken, sıcak havayı fırsat bilenler ise sahilleri doldurdu.

Hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı Fethiye'de, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belceğiz Plajı, tatilcilerin akınına uğradı. Sıcak havayı fırsat bilenler denize girip serinlerken, bronzlaşmak isteyenler güneş kremini sürüp, sahilde sere serpe güneşlendi.

'BİKİNİMİ ALMAYINCA DENİZE GİREMEDİM'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden arkadaşlarıyla Ölüdeniz'e gelen üniversite öğrencisi Ayşenur Oğul, bikinisini yanına almadığı için denize giremediğini söyledi. Deniz suyunun bu kadar sıcak olacağını tahmin edemediğini anlatan Oğul, "Çok pişmanım. Arkadaşlarım denize giriyor. Ancak ben havanın bu kadar sıcak olduğunu bilmediğim için yanıma bikini almadım. Bu yüzden fotoğraf çekmekten başka çarem kalmadı" dedi.

GÖKYÜZÜNDE ÇIĞLIKLAR

Sahilde bunlar olurken gökyüzünde yamaç paraşütü pilotlarının oluşturduğu renk cümbüşü vardı. 1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine çıkan yerli ve yabancı tatilciler yamaç paraşütü pilotları eşliğinde ikili- tandem atlayış yaptı. Yaklaşık 30 dakika eşsiz Ölüdeniz manzarasına havadan bakan tatilciler, paraşüt pilotlarının keskin manevraları sırasından heyecanlı anlar yaşadı.

Babadağ 1700 metre pistinden pilot eşliğinde havalandıktan sonra Belceğiz Plajı'na inen fuar organizatörü Pelin Akman, Ölüdeniz'i gökyüzünden izlemenin tarifsiz duygular yaşattığını kaydetti. Müthiş bir özgürlük hissine kapıldığını anlatan Akman, "İnanılmaz bir duyguydu. Özgürlüğü yaşıyorsunuz. 4 gündür buradayız. Hava çok güzel. Üzerimdekileri çıkarırsam hemen suya koşacağım" diye konuştu.

Ölüdeniz Pilot Kooperatifi Başkanı Celal Yıldız da bölgenin son birkaç gündür hareketlendiğini belirtti. Sezonun kötü gideceğini düşündüklerinden birtakım önlemler aldıklarını anlatan Yıldız, şöyle dedi:

"Yurtdışı bağlantılarımızı kullanarak reklamlar yaptık. Geçen yıl Çinliler yoğun olarak Ölüdeniz'e gelip yamaç paraşütü yaptı. Çinlilerin ülkemizdeki olaylardan çekindiğini duyduk. Türkiye'nin, özellikle Akdeniz kıyılarının çok güvenli olduğunu onlara da anlattık. Şu an iyimserlik söz konusu ancak tanıtım çalışmalarımızın devamını getireceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ölüdeniz Babadağ Fethiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title