Haberler

Fethiye'de Deniz ve Güneş Keyfi

Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece ölçüldüğü ilçede bazıları denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı.

Türkiye'nin bir çok bölgesinde soğuk ve yağışlı hava hakimken, bahara "Merhaba" diyen Fethiye'de hafta sonu tatilini fırsat bilenlerden bazıları denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı.

Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerden edinilen bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece ölçüldü. İlçede yarın ve hafta başından itibaren yağış beklendiği bildirildi.

Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil ve plajlara adeta akın etti. Hafta sonunu Ölüdeniz beldesindeki Belcekız Plajı'nda geçiren vatandaşlar, mart ayında güneşli havanın tadını çıkardı.

Sıcak havada bazı vatandaşlar denize girmeyi tercih ederken, kimileri ise sahildeki kafelerde dinlenip kitap okudu. Macera sevenler ise Babadağ'ın 900 metrelik pistinden yamaç paraşütüyle atlayarak Ölüdeniz'i kuş bakışı izleme fırsatı buldu.

Tatilini ilçe merkezinde geçirenler kordon boyunda yürüyüş yaptı. Kimi vatandaşlar sahil boyunda balık tutarken, çocuklarıyla gezmeye çıkanlar çocuk parklarında zaman geçirdi.

Hafta sonu tatilini Ölüdeniz'de deniz girerek geçiren Ali Bozkurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiye'nin doğası ve coğrafi konumuyla çok özel bir yere sahip olduğunu söyledi.

Mart ayında adeta yaz mevsimini yaşadıklarını anlatan Bozkurt, "Deniz suyu da hava da çok sıcak. Dün hava biraz kapalıydı, yağmurluydu ama bugün güneşli. Biz de güneşi görür görmez hemen denize geldik. Hafta sonunu denize girerek değerlendiriyoruz" dedi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Ali Bozkurt Ölüdeniz Türkiye Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title