Haberler

Fethiye'de Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Can Aldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, gece saat 01: 00 sıralarında Mustafa Kemal Bulvarı Muammer Aksoy Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 35 HPK 43 plakalı otomobili ile Çalış'tan Fethiye şehir merkezine seyir eden Ozan Saçan, Mustafa Kemal bulvarı, Muammer Aksoy kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aşırı hızlı ve dikkatsiz şekilde kavşağa giren Saçan önce orta refüje ardından elektrik direğine ve yol kenarında bulunan bir dükkanın önünde bulunan malzemelere çarparak dura bildi.

Kazada araç içinde sıkışana sürücü Ozan Saçan' kaza yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup amirliği ekipler çıkardı. Ağır yaralı olan Saçan 112 Acil Ambulans ile özel lokman hekim esnaf hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan saçan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethiye Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title