Haberler

Gardiyanla Mahkum Birbirine Girdi! Hapishanede Yangın Çıktı

Güncelleme:

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki bölgenin en büyük cezaevlerinden Eşen T Tipi Kapalı Cezaevi'nde bir mahkum ile gardiyan arasında çıktığı ileri sürülen kavga sonrası, diğer mahkumlar arkadaşlarına destek vermek için koğuşu ateşe verdi. Müdahale esnasında bir gardiyan ve iki mahkum yaralandı.

KOĞUŞU ATEŞE VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, 17 kişilik koğuşta bir mahkum ile gardiyan arasında tartışma yaşandı. Bu sırada mahkumun kendisini jiletlediği ileri sürüldü. Çıkan tartışma sonrası aynı koğuştaki diğer mahkumlar arkadaşına destek vermek için koğuşu ateşe verdiler. Koğuştaki yangına müdahale etmek isteyen gardiyanlar ile mahkumlar arasında yaşanan itiş-kakış esnasında iki mahkum ve bir gardiyan yaralandı.

Cezaevindeki koğuşta çıkan yangın sonrası olay yerine sevk edilen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiye ekipler ve 112 Acil Servis ekiplerine ilk etapta güvenlik nedeniyle izin verilmedi. Koğuşta olayların sakinleşmesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansları ve İtfaiye araçları içeri alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

seydikemer Fethiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Karadayı:

Gardiyan değil İnfaz ve Koruma Memuru

4
2
yanıtYanıtla
ERGENEKON:

infaz ve koruma memuru, gardiyan değil angut gazeteciler

5
0
yanıtYanıtla
ONUR:

BİR İNFAZ KORUMA MEMURUNUN NE KADAR YIPRANDIĞINI GÖRÜN ARTIK. ONLARA HAKLARINI VERİN ARTIK. . . YIPRANMA HAKKI VE DİĞER HAKLARI. ÜÇ KURUŞ MAAŞA TOPLUMDA BARINAMAYAN İNSANLARIN ISLAHI İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOLAR. ANCAK İDARİ HİZMETLER SINIFINDALAR. GÜVENLİK SINIFINA GEÇMEK İSTİYOLAR. AYRICA KENDİLERİNİ KOLLAMAYAN VE SAVUNMAYAN ADALET BAKANLIĞINDAN İÇ İŞLERİ BAKANLIĞINA ALINMAK İSTİYOLAR

4
0
yanıtYanıtla
muzo:

he he başka emrin var mı

yanıt0
yanıt3
serpil yıldız:

Gercek değil bu yazılanlar şiddet uygulanıyor bu cezaevinde herkez haketigini yaşayacak ilahi adalet diyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title