Haberler

Fethiye Çarptığı Kadın Ölen Otomobil Sürücüsü Yakalandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 41 yaşındaki Nurgül Acar'a çarparak ölümüne neden olup, otomobiliyle kaçan 22 yaşındaki Cemal Öksüz, ihbar üzerine yakalandı.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 41 yaşındaki Nurgül Acar'a çarparak ölümüne neden olup, otomobiliyle kaçan 22 yaşındaki Cemal Öksüz, ihbar üzerine yakalandı. Polis, Öksüz'ün babası adına kayıtlı otomobili, evinin bodrumunda örtü ve domates kasalarıyla gizlenmiş halde buldu.

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kaza önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Çalıca'dan Esenköy istikametine giden plakası alınamayan beyaz bir otomobil, yaya halde yolun karşısına geçmeye çalışan Nurgül Acar'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 25 metre savrulan Acar, yol kenarında park halindeki 48 GY 395 plakalı otomobile arkadan çarparak can verdi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Acar'a çarpan otomobil Çalıca istikametine kaçtı. Polis ekipleri ön camı kırılan ve sağ ön kısmında hasar oluştuğu belirlenen otomobilin peşine düştü.

ÖRTÜ VE DOMATES KASALARIYLA GİZLEMİŞ

50 ayrı güvenlik kamerasından alınan görüntüleri 16 saat boyunca izleyen polis ekipleri otomobil ve sürücünün izini aradı. Dün akşam saatlerinde gelen ihbarda sürücü Cemal Öksüz'ün kullandığı, sağ ön kısmı hasarlı beyaz otomobilin Çamköy Mahallesi'ne girdiği bilgisi verildi. Harekete geçen Fethiye Asayiş Büro Amirliği ekipleri Çamköy'deki evinde saklanan Öksüz'ü saat 21.30 sıralarında gözaltına aldı. Öksüz'ün kaza sırasında kullandığı 07 ZL 927 plakalı otomobil evinin bodrumunda örtü ve domates kasalarıyla gizlenmiş halde bulundu. Öksüz, kaza sırasında yanında olduğunu söylediği kız arkadaşı Hanife U. ile birlikte Fethiye Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi.

ORMANDA GECEYİ BEKLEMİŞ

Kaza öncesi alışveriş yaptığı kız arkadaşı Hanife U.'yu Esenköy'deki evine bırakmak istediğini ifade eden Cemal Öksüz, yağışlı havada Nurgül Acar'ı görmediğini öne sürdü. Kız arkadaşının bir şeye çarptıklarını söylemesi üzerine kazayı fark ettiğini iddia eden Öksüz, daha sonra olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Araçtaki hasarı ailesinin görmemesi için Karaçulha Mahallesi'ndeki ormanlık alanda geceyi beklediğini anlatan Öksüz, daha sonra eve gittiğini kaydetti.

'ÇARPTIĞIN KADIN ÖLDÜ, BİLGİN VAR MI?'

Sağlık kontrolü için Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Öksüz gazetecilerin, 'Neden kaçtın?', 'Çarptığın kadın öldü bilgin var mı?' sorularını yanıtsız bıraktı. Sağlık kontrolünden geçirilen Öksüz ve Hanife U., polis merkezine getirildi. Öksüz ve kız arkadaşının ifadeleri alındıktan sonra Fethiye Adliyesi'ne sevk edileceği kaydedildi.

Örtü ve domates kasalarıyla gizlenen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka getirildi. Ön camı kırılan, ön kısmında ve tavanında hasar oluşan otomobilin üzerindeki saç teli dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaçulha Esenköy Çamköy Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title