Haberler

Fethiye - Başkan Saatcı: Belediye Başkanları Görevlerini Bırakmak Zorunda Kalacak

Başkan Saatcı: Belediye başkanları görevlerini bırakmak zorunda kalacak FETHİYE Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, Büyükşehir Yasası'nın bugünkü şekliyle uygulanmaya devam etmesi halinde tüm ilçe belediye başkanlarının Datça Belediye Başkanı CHP'li Şener Tokcan gibi görevini bırakmak zorunda kalacağını öne sürdü.

Başkan Saatcı: Belediye başkanları görevlerini bırakmak zorunda kalacak

FETHİYE Belediye Başkanı DP'li Behçet Saatcı, Büyükşehir Yasası'nın bugünkü şekliyle uygulanmaya devam etmesi halinde tüm ilçe belediye başkanlarının Datça Belediye Başkanı CHP'li Şener Tokcan gibi görevini bırakmak zorunda kalacağını öne sürdü.

Fethiye Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı olağan toplantısı, Fethiye Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Toplantı başında meclis üyelerine seslenen Başkan Behçet Saatcı, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan'ın görevini bırakmasını değerlendirdi. Tokcan'ı dik duruşundan dolayı kutlayan Başkan Saatcı, Büyükşehir Yasası'nın bu haliyle uygulanmaya devam edilmesi halinde Muğla'da tüm ilçe belediye başkanlarının aynı yolu izleyeceğini anlatırken, şöyle dedi: "Hükümet kurulsaydı, başbakanın kapısına gidip, 'Bu yasayı düzeltelim. Düzeltilmiyorsa 30- 40 belediye başkanı istifa ediyoruz' desek daha güzel olacaktı. Satrançta bir söz vardır 'Ölürken, öldürseydi' diye. Bu şartlarda hepimizin gideceği yol Şener beyin yolu. Halka verilen sözleri bu yasadan dolayı yerine getiremeyen tüm arkadaşların yapacağı tek şey; istifa etmek. İlk bayrağı Şener açtı. O kocaman yüreğinden dolayı Şener'i kutluyorum. Bunu siyaseten söylemiyorum. Bu yasanın Türk belediyeciliğine nokta kadar bir faydası varsa ben hiçbir şey bilmiyorum. Hiç de ukala değilim. Belediyeciliğin kitabını yazarım. Oruç ağzımla diyorum ki, bu yasanın zerre kadar bize katkısı varsa, buradan kalkmak nasip olmasın. Hangi akla hizmet bu yasa çıkarıldı?"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Belediyesi Behçet Saatcı Şener Tokcan Datça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (2)

yusuf:

siyasette mazaret lüksü yoktur

0
0
yanıtYanıtla
.....beşkazalı:

hani kendi yağınla kavrulacaktın seçimden once okusaydın buyukşehir yasasını

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title