Haberler

Festivalin İlgi Odağı 'Boğaç' Adlı Köpek Oldu

Festivalin ilgi odağı 'Boğaç' adlı köpek olduESKİŞEHİR - Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "2'inci Küçükbaş Çoban Festivaline" tanıtım için getirilen 100 bin lira değerindeki ilgi odağı olan 'Boğaç' adlı Anadolu Çoban köpeği ile vatandaşlar fotoğraf çektirmek için...

Festivalin ilgi odağı 'Boğaç' adlı köpek oldu

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "2'inci Küçükbaş Çoban Festivaline" tanıtım için getirilen 100 bin lira değerindeki ilgi odağı olan 'Boğaç' adlı Anadolu Çoban köpeği ile vatandaşlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Eskişehir başta olmak üzerine Türkiye'nin birçok bölgesinden onlarca Kangal, Kafkas, Malaklı, Akbaş, Anadolu Çoban köpekleri sahipleri tarafından bu sene ikincisi düzenlenen 'Küçükbaş Çoban Festivaline katılmak üzere Eskişehir'e getirildi. Büyükşehir Belediyesi Hayvan Pazarı'nda düzenlenen festivale Çankırı'dan getirilen ve 100 bin lira fiyat biçilen 3 yaşındaki 'Boğaç' isimli erkek Anadolu Çoban köpeği hem fiyatıyla hem de iri yapısıyla ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yerden omuz yüksekliği 93 santim olan ve 2 ayağı üzerinde ayağa kaldırıldığında boyu 2 metrenin üzerine ulaşan Boğaç ile fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girdi.

Çankırı'da kangal çiftçili bulunan Boğaç'ın sahibi Akif Metin, "Festivali düzenleyenlerin davetine üzerine geldiklerini ve Türkiye'nin değerlerinin tanıtmaya çalıştıklarını söyledi. Boğaç'ın 3 ana dalda şampiyonlukları bulunduğunu belirten Metin, "Boğaç kendi emsallerinin üzerinde hiç bir kusuru olmamış, dev köpeklerdendir. Boyu ayağa kaldığı zaman 2 metreyi geçiyor, yerden yüksekliği de 93 santimetre. 100 bin lira değer biçiyoruz. O parayı verene vereceğiz. Boğaç'a ilgi oldukça fazla, yaşlı bir amca geldi 'hiç böyle bir köpek görmedim' dedi. Boğaç emsalsiz köpeklerden" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Eskişehir Tepebaşı Çankırı Türkiye Genel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title