Haberler

Festivale Katkı Sağlayanlara "Teşekkür Belgesi" Verildi

Güncelleme:

Sakarya 11.Uluslararası Egemenlik Haftası Halk Oyunları Festivali'nin Değerlendirme Toplantısı TÜVASAŞ Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Haftasonu kahvaltılı olarak düzenlenen toplantıda, 20-25 Nisan tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilen festivale katkı sağlayanlara Valilik tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Vali Yardımcısı Akın Yılmaz'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya; İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özkan, Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özkan Gümülcineli, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Altın, festival yürütme kurulu üyeleri ile organizasyonun başarıyla sonuçlanmasında emeği geçen çeşitli kurumlarda görevli personel ve öğretmenler katıldı.

Festivale katkı sağlayanlara valiliğin Teşekkür Belgelerini veren Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftasında ilimizde büyük bir coşkunun yaşanmasına vesile olan 11. Uluslararası Halk Oyunları Festivali'ne her anlamda katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşların yöneticilerine, bu kurumlarda görev yapan personellere, öğretmenlere, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yönetici ve personeline teşekkür etti.

Bu yıl 11.si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Festivalinin genel anlamda başarılı geçtiğinin belirtildiği değerlendirme toplantısında, önümüzdeki yıl 12.si düzenlenecek festival hazırlıklarına kısa zamanda başlanacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oğuzhan Özkan Ahmet Altın Adapazarı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title