Haberler

Festival Tadında Bisiklet Turu

Bartın’da faaliyet gösteren Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bisiklet turu ve piknik etkinliği her yaştan 70 bisikletçinin katılımı ile gerçekleşti.

Bartın'da faaliyet gösteren Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği tarafından bisiklet turu ve piknik etkinliği her yaştan 70 bisikletçinin katılımı ile gerçekleşti.

Bartın'dan başlayan bisiklet turu, Boğaz'da yapılan piknik ve Gazhane Parkı'nda verilen mola ile son buldu. Etkinliğe Çaycuma Bisiklet Topluluğu'ndan 15 bisikletçi de katıldı. Bartın'da uzunca bir süredir faaliyet gösteren Pedaldaşların 29-31

Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleşen Bartın 2. Bisiklet Festivali etkinliği ardından hafta içi ve hafta sonu bisiklet turları devam ediyor. Amacı Bartın'da bisiklet sporunu sevdirmek, kurallara uygun bisiklet sürüşlerine öncü olmak ve trafik düzeni ile sağlıklı yaşama katkı sunmak olan Pedaldaşlar, eğitim ve farkındalık çalışmaları ile bisiklet sporuna katkı sunmak için yeni etkinliklerine tüm bisiklet severleri davet ediyor. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title