Haberler

Festival'de Kick Boks Heyecanı

Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, Kick Boks heyecanını sahne oldu.

Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen Çini, Termal, Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, Kick Boks heyecanını sahne oldu.

Festival'de, 'Kütahya Belediyesi Geleneksel İller Arası Kick Boks Zafer Kupası Şampiyonası'nın final müsabakası gerçekleştirildi.

Bu yıl 8'incisi düzenlenen Kick Boks Zafer Kupası Şampiyonası'nın final müsabakasına Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Kick Boks Danışma Kurulu Üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Müsabakalar sırasında Kick Boks Danışma Kurulu Üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek madalya takdim etti.

Ankara, Bursa, Afyon, Denizli, Uşak, Isparta, Burdur, Antalya, İzmir, İstanbul, Eskisehir, Diyarbakır, Aydın, Konya illerinden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Kick Boks Zafer Kupası Şampiyonası'nın birincisi Muhammed Sertkaya ile ikincisi Magomed Ramizov'un madalyalarını Şerif Yılmaz takdim etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title