Haberler

Festival Coşkusu Renkli Görüntülerle Devam Ediyor

Güncelleme:

Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi Ve Devlet Sanatçıları Festivale Renk Kattı

Birbirinden güzel, renkli ve coşkulu gösterilerin yer aldığı programda Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festivale sağladıkları güzel katkılardan dolayı sanatçılara teşekkür ederek plaket verdiler.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen 32.Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali 7. Gününde de renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu.

VALİ ATAKLI VE BAŞKAN YAZGI PROGRAMI KIZLARIYLA BİRLİKTE HALKIN ARASINDA İZLEDİLER

Kent meydanında düzenlenen program, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın katılımı ile gerçekleşti.

Vali Ataklı ve Başkan Yazgı, programı halkın arasında izleyerek Aksaray'da bir ilki gerçekleştirmiş oldular.
7.günde mahalli sanatçılar Şirin Alp ve İbrahim Karacan'ın birbirinden güzel konserleriyle devam etti. Sanatçılar Şirin ve Karacan kendilerine özgü davranışları ve sesleriyle meydanı dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir konser verdiler.

Daha sonra sahneye çıkan Devlet Halk Dansları Topluluğu ekibi farklı yörelere özgü dans gösterileriyle izleyicilere muhteşem bir şölen sundular.

Ünlü ses sanatçısı Armağan Elçi, alkışlar arasında çıktığı sahnede söylediği birbirinden güzel türkülerle meydanı dolduran izleyicileri coşturdu. Güzel sesi ve sempatik davranışlarıyla dikkat çeken Elçi, zaman zaman izleyicilerin arasına girerek türkülerini onlarla paylaştı.

Birbirinden güzel, renkli ve coşkulu gösterilerin yer aldığı programda Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festivale sağladıkları güzel katkılardan dolayı sanatçılara teşekkür ederek plaket verdiler.
Festivalin başladığı ilk günden beri kent meydanında konserleri izleyen ve doyasıya eğlenen vatandaşlar, kendilerine bu güzel imkânları sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title