Haberler

Feshane'nin Gözdesi Ayvalık Standı Oldu

Bu yıl İstanbul-Feshane’de düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri kapsamında yer alan Ayvalık standı; sunumuyla farkını ortaya koydu.

Bu yıl İstanbul-Feshane'de düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri kapsamında yer alan Ayvalık standı; sunumuyla farkını ortaya koydu.

Balıkesir'in ve tüm ilçelerinin kültürünü, yöresel lezzetleri ile halk oyunlarını tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinliğin açılışı, Feshane'de yapıldı. Etkinlikte kurduğu stant ile tüm dikkatleri üzerine çeken Ayvalık, ziyaretçi akınına uğradı. Ayvalık Ticaret Odası'nın da katkı sağladığı stantta gelenler karşılarında bir Ayvalık kapısı buldular, Cunda'nın simgesi olan Taş kahveyi gördüler, bunların yanı sıra yörenin zeytini, zeytinyağının yanı sıra bölgedeki otel ve motellerle turizm alanlarının tanıtımı yapıldı. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve belediye meclis üyelerinin de uzun süreli ziyarette bulunduğu Ayvalık standına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan gelerek burada zeytinyağı tadımı yaptı. Vali Turhan, burada başkan Gençer ile önümüzdeki yıl gerçekleştirmeyi planladıkları 3. Balıkesir Tanıtım Günleri'nin detaylarını konuştu.

AYVALIK HAKKINDA BİLGİLER VERDİLER

İstanbul İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Gürcan Sercan'ın da eski görev yaptığı Balıkesir'in tanıtım günlerine katılarak Ayvalık standını ziyaret ettiği gözlenirken, Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un öncülüğünde; Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Belediye meclis üyeleri M. Ali Yalçın Taş, Şakir Sakarya ve Hüseyin Barış, Ayvalık standını ziyaret eden konuklara ilçe hakkında detaylı tanıtım bilgisi verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Turhan Balıkesir İstanbul Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title