Haberler

Ferrari'ye "Uluslararası Yılın Motoru" Ödülü

Ferrari'nin 488 GTB, 488 Spider ve California T modellerinde kullandığı 3,9 litrelik V8 yapılı çift turbo motoru, 2016 Uluslararası Yılın Motoru yarışmasında "Uluslararası Yılın Motoru" ödülünü kazandı.

Ferrari'nin 488 GTB, 488 Spider ve California T modellerinde kullandığı 3,9 litrelik V8 yapılı çift turbo motoru, 2016 Uluslararası Yılın Motoru yarışmasında "Uluslararası Yılın Motoru" ödülünü kazandı.

Ferrari'den yapılan açıklamaya göre şirket, Stuttgart'ta düzenlenen Motor Expo 2016 sırasında gerçekleştirilen "Uluslararası Yılın Motoru" töreninden ödülle döndü.

Markanın 488 GTB ve 488 Spider modellerinde kullanılan 670 HP gücündeki 3,9 litrelik V8 turbo motoru, 30'dan fazla ülkeden gelen 63 otomotiv gazetecisinden oluşan Engine Of The Year (EOTY) jürisi tarafından "Uluslararası Yılın Motoru" seçildi.

Ferrari'nin turbo motoru, yılın motoru unvanıyla birlikte "3 litre - 4 litre Silindir Hacmi" kategorisiyle beraber "yılın performans motoru" ve "yeni motor" kategorilerinde de ödülleri topladı.

Ferrari'nin V8 modeli için çift turbo teknolojisine dönüşü, turbo beslemeli motorlar için yeni bir standart oluşturdu.

488 GTB ve Spider modellerinin motoruyla ödül rekoru kıran Ferrari, F12berlinetta ve F12tdf modellerine güç veren atmosferik özellikli 6.3 litrelik V12 motoruyla da "4 litre üzeri" kategorisinde de yılın en iyisi ödülünün sahibi olarak bir başarıya daha imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Uluslararası Yılın Motoru Ödülleri Başkanı Graham Johnson, Ferrari'nin 670 HP gücündeki 3,9 litrelik V8 turbo motorunun günümüzde üretilen en iyi motor olduğunu ve her zaman tüm zamanların en etkileyici motorlarından biri olarak hatırlanacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

California Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title