Haberler

Fernandes Fena Çarpıldı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes'i alkol çarptı! Ünlü futbolcu, Reina'da evli bir kadına kur yapınca kocasıyla kapıştı.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Fernandes gittiği gece kulübünde aldığı alkol alkolün etkisiyle olsa gerek çok tuhaf işler becerdi. Ünlü futbolcu, Reina'da evli bir kadına kur yapınca doğal olarak o an mekanda olan kocasıyla kapıştı. Daha sonra hızını alamayan Fernandes, mekan çıkışı bir de gazetecilere tekme attı!

GECENİN İLK DURAĞI REINA!

Siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, sahada olduğu kadar gece hayatında da hızlı çıktı! Sakatlığı nedeniyle bu hafta takımında forma giyemeyen futbolcu, kendini eğlenceye verdi. Fernandes'in önceki gece ilk durağı Reina oldu. Futbolcu, içkinin dozunu iyi ayarlamayınca mekanda olay çıkardı.

05.00'TE KAPIDA KAVGA!

Fernandes, evli bir kadına kur yapınca devreye kocası girdi; mekanda kavga çıktı. Fernandes, kulüpten 05.00'ten ayrıldı, bu kez de kapıda kendini görüntüleyen gazetecilere saldırdı. Futbolcu, gecenin finalini de Supperclub'ta yaptı.

BU FERNANDES'İN İLK VUKUATI DEĞİL

Fernandes geçtiğimiz Ağustos ayında yine bir gece kulübünde kendi takımının taraftarı ile kavga etmişti. Kartal'ın Portekizli yıldızı, İstanbul BŞ karşılaşmasının ardından gittiği mekanda kendisine 'Ne oynadın ki geliyorsun' diyen taraftarla tartışmıştı.

Yıldız oyuncu taraftarın serzenişlerine sinirlenince adamı itti ve Fernandes'e iki kez yumruk atmaya çalışan taraftar, başarısız olurken güvenlik görevlileri olayı büyümeden önlemişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Manuel Fernandes Beşiktaş Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title