Haberler

Fernandes'e Saldıran Taraftar, Beyaz TV'yi Birbirine Kattı

Güncelleme:

Beşiktaş-Kasımpaşa maçında sahaya atlayan Mustafa Özer, Beyaz TV'deki programda yorumcuları sinirlendirdi. Sinan Engin çareyi yayından kaçmakta buldu.

Ertem Şener'in sunduğu, Ahmet Çakar'ın, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Ümit Özat'ın ve Sinan Engin'in yorumculuk yaptığı programın konuğu, Beşiktaş- Kasımpaşa maçında Fernandes'e saldıran Mustafa Özer'di. Özer, sözleriyle stüdyodaki yorumcuları çılgına çevirdi.

"FERNANDES'E MORAL VERMEK İÇİN SAHAYA GİRDİM"

Mustafa Özer, önce "Fernandes'e kızdım, o yüzden sahaya girdim", sonra da "Fernandes'e sarılmak için sahaya girdim." dedi. Yorumcuların tepkisiyle karşılaşan taraftar, en sonunda "Sahaya Fernandes'e moral vermek için girdim." diyince programda kıyamet koptu.

SİNAN ENGİN PROGRAMI TERK ETTİ

Tartışma esnasında araya giren Sinan Engin, Özel'den özür dilemesini ve stüdyodan çıkmasını istedi. Engin'in bu uyarısına rağmen diğer yorumcularla Mustafa Özel'in tartışması sürünce Sinan Engin stüdyoyu terk etti.

ENGİN, MUSTAFA ÖZEL'İ STÜDYODAN ÇIKARDI

Yorumcular ve Özel bir süre daha tartıştıktan sonra program reklam arasına girdi. Reklam arasında geri gelen Sinan Engin, Mustafa Özel'i stüdyodan çıkardı.

GBT KAYDI POLEMİĞİ

Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, Mustafa Özel'e, "Senin bana şimdi GBT kaydın geldi" dedi. Özel'in yanıtı, "Ben şu anda size dava açabilirim, bu sabıka kaydına GBT kaydına nasıl ulaşıyor" şeklinde tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sinan Engin Kasımpaşa Beşiktaş Beyaz TV Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title