Haberler

    Fernandao'yu Beğenmiyorum'

    Beşiktaş'ta 14 maçta 5 gol atmasına rağmen iz bırakan Brezilyalı golcü Ailton, siyah-beyazlılar hakkında konuştu.

    Beşiktaş'ta 14 maçta 5 gol atmasına rağmen iz bırakan Brezilyalı golcü Ailton, siyah-beyazlılar hakkında konuştu.

    Werder Bremen'in şampiyon kadrosunda yer alan Ailton, liglerin tatile çıktığı yaz dönemde yapılan gösteri maçında yine Alman taraftarların ilgi odağı oldu. Brezilyalı golcü bu maçta forma giyip 3 de güzel gol atınca tribünlerdeki coşku da tavan yaptı.

    Ailton bu performansıyla alkışlandı ve paslanmadığını gösterdi. Bu keyifli organizasyonun sonunda Ailton'la Türkiye'deki kısa macerası hakkında konuştu.

    TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUM

    Beşiktaş'la maceram çok uzun sürmedi ama asla bir Türkiye'ye gelmekten dolayı bir pişmanlık yaşamadığımı söylemem gerekir. Taraftarlarımızı ve Türkiye'yi çok seviyorum. Keşke daha uzun süre kalabilseydim ama olmadı. Kısmet değilmiş. Bu sezon Türkiye Ligi'ni uzaktan da olsa takip ettim. Ben bir Brezilyalı olmama rağmen Fenerbahçe'nin formasını giyen Fernandao'yu çok beğenmiyorum. Mario Gomez bu yıl gol kralı oldu ve bu performansı sayesinde tekrar milli takıma çağrıldı. İki oyuncu kıyaslama yapmak gerekirse bana göre Gomez, Fernandao'ya göre daha iyi bir oyuncu."

    EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ

    Kısa Beşiktaş macerasına rağmen Siyah-Beyazlılar'ın kalbinde taht kuran Brezilyalı Ailton, o güzel günlerin hatıralarıyla yaşıyor. Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasına en çok sevinenlerden biri. Ailton bu coşkusunu şu sözlerle dile getiriyor: "Beşiktaş'ın şampiyonluğuna çok sevindim. Bu sene uzaktan takip ettim ama özledikleri şampiyonluğa ulaşmalarına çok sevindim. Bütün oyuncuları ve Kara Kartal'ı kutluyorum. Beşiktaş'ı çok seviyorum. Beşiktaş oley Beşiktaş oley... En büyük Beşiktaş, şampiyon Beşiktaş..."

    HARİKA BİR BAŞ YAPIT

    Beşiktaş'ın yeni stadyumu da gerçekten çok ihtişamlı ve harika bir baş yapıt olmuş. Anlaşılan o ki hem en son yapılan stadyum olması nedeniyle hem de ateşli taraftarlarını düşününce en iyilerden biri olacak diyebilirim."

    Brezilyalı golcü, Beşiktaş macerasının kısa sürmesinden o dönemin teknik direktörü Tigana'yı sorumlu tutuyor. Ailton kırgınlığını da gizlemiyor: "Ayrılığımın nedeni Tigana'dan kaynaklıydı. O farklı oyuncuları oynatmak istedi. Onlardan yana tercihini kullandı. Yoksa daha uzun kalabilirdim. Sadece ona karşı bir kırgınlığım var. Taraftarlarla aramda gayet iyi bir diyalog vardı. Hala burada yaşayan Türkler ve Beşiktaşlılardan güzel tepkiler alıyorum."

    "Beşiktaş forması altında az gol atmış gibi görünebilirim ama enteresan şeyker yaşadım. Yani eski takımım W.Bremen'e karşı özel maçta 3 gol attım. Bir de ilk Bremen formasıyla ilk resmi hat trick'im Antalyaspor maçında olduğu için bende unutulmaz izler bırakmıştır."

    ABİMİ KAYBETTİM ÇOK KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİM

    "Brezilya'da atlarım vardı. Hızımı onlara borçluyum. Babaannem bana devamlı 'Ye oğlum güçlü olursun' dedi. Özellikle de et ağırlıklı besleniyordum. Ben de hep yedim ve bu yüzden görünüşüm bu şekilde yorumlandı. Ama görünüşüm ile sahadaki görüntüm farklıydı."

    "Bremen'de harika günler geçirdim. Çok ciddi bir bağlılık hissediyorum. Adeta evimde gibiyim. Geçmişteki kadromuz bence tarihin en iyi kadrosuydu. Werder Bremen'de altı sezon geçirdim ve her sezon gol sayısını yükselttim. İlk sene 2, ertesi sene 12, sonra 14, iki sene üst üste 16'yı gördüm, son sezonunda ise krallığı geldi. 33 maçta attığım 28 gol rüya gibiydi..."

    "Çiftlik gibi bir yerde büyüdüm. 20 yaşıma kadar babamın yanındaydım. Abimle beraber futbol oynuyorduk. Yeteneğimi fark ettiler ve başlangıcım bu şekilde oldu. Daha sonra abimi kaybettim ve çok kötü bir süreçten geçtim. Çok hırslı ve azimli çalıştığım için başardım diyebilirim. Ben aslında Brezilyalı bir oyuncu olmama rağmen Almanya'ya çok alıştığım için %50 Alman oldum diyebilirim. İki ülkeyi de kendime çok yakın hissediyorum." (Aksam)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Werder Bremen Mario Gomez Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title