Haberler

    Fernandao'nun Menajeri Galatasaray İçin İstanbul'a Geldi

    Güncelleme:

    Bursasporlu golcü Fernandao'nun menaceri Wolfgang Kuhlman dün akşam sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılılar, Kuhlman ile bugün masaya oturacak.

    Fernandao konusunda Bursaspor'la tam bir restleşme içine giren Galatasaray, transfer operasyonunu başlattı. Sarı-Kırmızılılar bu doğrultuda, dün akşam İstanbul'a gelen menacer Wolfgang Kuhlmann'la bugün bir görüşme yapacak. Anlaşma sağlanırsa, Aslan 1 adım öne geçecek.

    İLK ADIM BUGÜN ATILIYOR

    Galatasaray'da Fernandao operasyonu başladı. Sarı-Kırmızılılar'ın bir süre önce gözüne kestirdiği Brezilyalı golcü, Bursaspor'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, yakın çevresiyle yaptığı görüşmede, Fernandao'nun Bursa'yla kontratı bittikten sonra, kendisine Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için ne gerekiyorsa yapılacağını söylemişti. İşte bu doğrultuda ilk adımlar atılıyor. Geçtiğimiz hafta Fernandao'nun kulübü Atletico Paranaense ile görüşen yönetim, "Önce Bursaspor'la anlaşın" cevabını almıştı. Bursa da oyuncuyu bırakmayınca, görüşme mecburen sezon sonuna kalmıştı.

    BUGÜN MASAYA OTURACAKLAR

    Ancak Bursaspor'un 5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmak üzere, yeni stadın localarını şimdiden satmaya başlaması, Sarı-Kırmızılılar'ı harekete geçirdi. Brezilya kulübü ile görüşmelerden bir sonuç alamayan Galatasaray cephesi, önce oyuncuyla anlaşmaya karar verdi. Bu doğrultuda, menacer Wolfgang Kuhlmann İstanbul'a davet edildi. Dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inen Kuhlmann, bugün Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelecek. Mutabakatın sağlanması durumunda, Fernandao'nun Bursa'ya imza atmasının önüne geçilecek.

    YILDA 2,5 MİLYON EURO

    Sarı-Kırmızılılar, Kuhlmann'la yapılacak görüşmede tüm kozlarını öne sürecek. Bunlardan biri, işin maddi boyutu. 27 yaşındaki futbolcuya senelik 2.5 milyon Euro artı maç başına 25 bin Euro gibi bir rakam önerilecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (26)

    TEXAS:

    milletteki yorumlara bak sanki bursa verecekte hey Allahım ya kendi kendilerine gelin güvey oluyolar ne terbiyesiz ne ahlaksız en antipatik bir takım bu galatasaray ya paranızla rezil oluyosunuz bıkmadınız yıllarıdr buranın alt yapısı 10 tane gs eder

    11
    9
    yanıtYanıtla
    fikret orman:

    mal takıma mal adam yakışır puhaha

    5
    11
    yanıtYanıtla
    blesuk:

    fernando beş para etmez ve ağır, hantal tek devrelik oyuncu çünkü kondüsyonu yok, ağır siklet. . Küçük takım oyuncusu, bursa gibi takımlarda ancak oynar. . Galatasaraya yakışmaz. . Süratli, teknik bir sanrafor lazım galatasaraya. . Hamza küçük takım hocası, zaten hoca dağil. . saf , yumuşak. . . futbolcular dinlemez hamzayı. .

    8
    7
    yanıtYanıtla
    Serkan:

    Bu tarz haberleri görünce iyiki Beşiktaşlıyım diyorum. Bir takımda oynayan oyuncunun aklını çelmek küstahça diyeceğimde galatasaray ruhu bu herhalde trabzonada çok defa yaptılar yazık.

    8
    4
    yanıtYanıtla
    FENERLI:

    tipik CINCON isi . Hanki anadolu takimi iyi oyuncu bulur Cincon kapir . Buyuklere gucu yetmiyorda ondan . Bir zamanlar Fenerede ilisdi misal V. Hoydonk , STOK , ALPER ve . . . . Aziz baskan soyle dedi hecbir oyuncu evvela Feneri koyub Cincona getmez. 2-cisi lazim gelse ben tum CINCON camiyesin alirim

    3
    7
    yanıtYanıtla
    MUHTEREM:

    çok fazla para değmez

    8
    1
    yanıtYanıtla
    emre sağlam:

    arkadaş biraz da basketbol şubesine el atın futbol takımında bir oyuncuya verdiğiniz parayla basketbol şubeleri kalkınır.

    9
    0
    yanıtYanıtla
    bio:

    Yazıklar olsun bu adam şimdi Bursa da nasıl oynayacak neden bu kadar acelecilik sezon sonu gelmeden. . . .

    7
    1
    yanıtYanıtla
    beşiktaş şereftir koçum:

    kendini sütten çıkmış ak kaşık görenler var ulan şikeyi ülkeye getir her pisliği yap sonra ona buna çamur at ne hıyar herif bu cinconlular ya

    5
    3
    yanıtYanıtla
    BURSASPOR ULANNNmobilWeb@haberler.com:

    Fernandao bizimdir şakları sizindir:

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title