Haberler

Fernandao'nun Golünde Ofysat Var mı Yok mu

Güncelleme:

Lig TV'de yayınlanan Maraton programında Piero sistemiyle ölçülen pozisyonda Fernandao'nun topun 38 cm gerisinde olduğu ve golün ofsayt olmadığı ifade edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan ve 2-2 sona eren Fenerbahçe- Akhisar Belediyespor maçında Fernandao'nun sarı-lacivertli takımı 1-0 öne geçiren golü büyük tartışma yarattı.

OFSAYT MI DEĞİL Mİ TARTIŞMASI

Maçın 11. dakikasında kullanılan kornerde paslaşan Fenerbahçe, Alper Potuk'un ceza alanına ortasında Fernandao'nun kafa vuruşu ile Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Sağ kanattan Alper Potuk'un ceza sahasına ortaladığı topu kafayla ağlara gönderen Fernandao'nun golünde ofsayt olup olmadığı çok tartışıldı.

38 CM GERİDE

Sosyal medyada golün ofsayt olduğunu düşünen birçok kullanıcı yorum yaptı. Kısa zaman içinde Twitter listesinde TT listesine giren Fernandao'nun golü çok tartışıldı. Öte yandan Lig TV'de yayınlanan Maraton programında Piero sistemiyle ölçülen pozisyonda Fernandao'nun topun 38 cm gerisinde olduğu ve golün ofsayt olmadığı ifade edildi.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Alper Potuk Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (79)

sapancaliMobil-ANDROID:

Budami ofsayt değil lig tvsiz bi lig istiyoruz yandaş medya defol git

15
5
yanıtYanıtla
osmanlı torunu..:

LIG TV INSANLARI KERIZ SANIYO ZIRF BU YUZDEN KAYIT YAPIYORUMKI MALESEF KI MALESEF. . . KENDI YAZILIMIMLA BAKTIM YUZDE BIRMILYON OFSAYT, , , , , , NASIL OLUYOKI LIG TV INSANI APTALYERINE KOYUYO ANLAMADIM. . BU ŞANSALL OLDUĞU MUDDETÇE BU LIG TV INANDIRICILIGINI KAYBETMIŞTIRR, , , , , LIG TV YENI YONETIMINE DUYURULURR. . . SANSAL FENERLI. . EYYAMCI. . . TUMER ZATEN EYYAMIN AAA BABASIIII ŞANSAL BAYA DERVERMIŞKI YAKINDAA SANSALIDA GECICEK. . . SANSAL PROFOSYONELCE YAPIYO TUMERR ACEMICEEE FARK BUUUUUUU

17
3
yanıtYanıtla
lig tvMobil-ANDROID:

lig tv bundan sonra sorgulanmali yanlimi yansizmi gorecegiz

19
0
yanıtYanıtla
Adil:

Bu ofsayt değilse ofsaytı o zaman kaldırın gitsin. . Açık seçik ofsayt. . . lig tv fenerin yan kuruluşu. .

17
0
yanıtYanıtla
KOL:

O kol fernandaonun kolu değilmi? Basket maçımı izliyoruz

7
9
yanıtYanıtla
hakem:

kol ile gol atılamadığı için ofsayta dahil edilmiyor

yanıt11
yanıt0
oğuz:

biz cinconmuyuz hakemlerle her hafta maçı götürelim. naniye nie penaltı verilmedi onuda yazsaydınız

3
13
yanıtYanıtla
ZALIMUS:

GÖZÜNÜZ MÜ KÖR BİRADER, ADAM 1 METRE OFSAYT. BU FENERLİ PASSAT MEDYASI İYİCE ŞAŞIRDI.

13
2
yanıtYanıtla
Emin:

Yahu bilginiz yoksa niye yorum yaparsınız ? Babanızın reklam tabelasımı burası. Eğer top oyuncunun ilerisindeyse oyunculara değil topa bakılır ofsaytı bilmiyorsunuz sahi, Sizin isminiz ayşe yada cinconcan mı ?

yanıt3
yanıt2
kör göz:

la emin o zaman 10 metre ilerdeki denyo fenerlinin önüne yanda pas at o denyoda gitsin atsın. çiftlikmi la bura. gerçi burda sayıyolarda avrupadada molde size saydırıyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title