Haberler

Ferman Toprak ve Hilal Öztürk Kimdir ?

Güncelleme:

Ferman Toprak ve Hilal Öztürk Kimdir ? Yeni albümünün tanıtımında sevgilisi Hilal Öztürk ile nişanlanan Ferman Toprak'ın nişan yüzüklerini Sedat Peker taktı.

Ferman Toprak ve Hilal Öztürk Kimdir ? Şarkıcı Ferman Toprak, yeni albümünün tanıtımında sevgilisi Hilal Öztürk ile nişanlandı. Çiftin yüzüklerini Sedat Peker taktı.

HİLAL ÖZTÜRK İLE NİŞANLANDI

Sanat, spor ve medya dünyasından seçkin konukların katıldığı geceye Ferman Toprak, alev alev yanan tuzlar içinden çıkarılan pişmiş tavuklar eşliğinde seslendirdiği "Tavukları Pişirmişem" isimli şarkısıyla start verdi. Ancak Ferman Toprak, büyük sürprizi gecenin ilerleyen saatlerinde yaptı. Uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Hilal Öztürk'ü sahneye davet etti ve nişan yüzüklerini çıkardı.

YÜZÜKLERİ SEDAT PEKER TAKTI

Çiftin nişan yüzüklerini lansmana katılan Sedat Peker taktı. Peker, ikiliyi tebrik de ederek "Allah tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"HAYATI TESPİH YAPMIŞIM DEDİK BOL BOL TESPİH DAĞITTIK"

Lansmana yoğun ilgi gösteren davetlilerin alkışları eşliğinde nişanlanan Ferman Toprak, "Çok mutluyum. Hem yeni albümümün heyecanını yaşıyorum hem de sevdiğimle nişanlanmanın mutluluğunu yaşıyorum. En güzeli de iki mutluluğumu siz dostlarımla paylaşıyorum. Benden daha mutlusu olur mu? "Hayatı tespih yapmışım" dedik bol bol tespih dağıttık. Artık "Tavukları pişirmişem" ile bol bol tavuk dağıtacağız" dedi.

SEVGİLİSİYLE DÜET YAPTI

Bu arada albümde yer alan ve sözlerini ortak yazdıkları "Söylesene Sevgili" isimli romantik şarkıda nişanlısı Hilal Öztürk ile düet yapan Ferman Toprak'ın gözlerinin dolduğu da dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Hilal Öztürk Sedat Peker Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

DENİZ KIZI:

BU İKİ GÜZEL İNSANA MUTLULUKLAR DİLERİM ŞARKIDA SÜPER OLMUŞ BAYANIN SESİDE MÜKKEMEL SÖZLER ÇOK DOKUNAKLI TEBRİK EDERİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title