Haberler

Ferizli'ye Sinyalizasyon

Güncelleme:

Ferizli ilçesinin Adapazarı karası yolu üzerinde bulunan girişlerine sinyalizasyon sistemi hizmete açılarak bölge halkının güvenli ulaşım yapması sağlandı.

Ferizli ilçesinin Adapazarı - karasu yolu üzerinde bulunan girişleri ilçe halkı için tehlike arz etmekteydi. Hayata geçirilen sinyalizasyon sistemi ile ilçe halkının daha güvenli yolculuk yapması sağlanmış oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ferizli Belediye Başkanı "Ahmet SOĞUK" "2009 yılında göreve geldiğimizde ilçemizin girişleri uygunsuz bir durumdaydı. Karayolları 1. bölge müdürlüğümüz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde ilçemizin girişlerine modern kavşak kazandırarak ilçe giriş çıkışlarında oluşan riski azalttık. Aynı şekilde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları 1. bölge müdürlüğümüz ile yaptığımız ortak çalışma neticesinde bölge trafiği ve ilçemize giriş çıkış yapan araç miktarı ölçülmüş ve sinyalizasyon çalışmalarına başlanmıştır. Şu anda ise çok şükür Sinyalizasyon sistemimizi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Vatandaşlarımız artık daha güvenli bir yolculuk yapabilirler. "dedi...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adapazarı Ferizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title