Haberler

Ferizli İlçe Kütüphanesi Tüm Öğrencilere Hizmet Vermeye Başladı

Güncelleme:

Ferizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlenen 'Ferizli Belediyesi İlçe Kütüphanesi' 2015 – 2016 eğitim ve öğretim yılında tüm öğrenciler için hizmet vermeye başladı.

Ferizli Şehit Hacı Uzun ilkokulu Müdürü Hakan Durmuş, Ferizli Şehit Hacı Uzun ilkokulu öğretmeni Murat Erayazlar ve 4. Sınıf öğrencileri Ferizli Belediyesi İlçe Kütüphanesini ziyaret ettiler. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk öğretmenlere ve öğrencilere kolonya ve çikolata ikram etti. Eğitime öncelik veren ve ilçe kültürünün gelişmesine olanak tanıyan merkezlerin sayısını arttırmak için çalışan Ferizli Belediyesi verdiği kütüphane hizmeti ile öğrencilerin araştırma ve bilgi ihtiyaclarını karşılıyor.

Ferizli Belediyesi İlçe Kütüphanesini ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Soğuk kısa bir konuşma yaptı. Başkan soğuk Konuşmasında. "Belediye olarak Ağaç Yaş iken Eğilir sözüyle birlikte çocuklarımızın kültürünü geliştirip yarınlarını garantiye almak için desteklerimizi sürdürüyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımızın geçmişle gelecek arasında ki köprünün en önemlisi çok okumaktan geçer diye düşünüyorum. İnsanların birbirleriyle telefonla dahi görüşmeden sadece sosyal medya üzerinden iletişim kurmaya çalıştığı bir dönemde, özellikle gençlerimizin okuma kültürünü geliştirmek ve bilgisini, birikimini artırmak, Türkçe ile ilgili sıkıntılarını ortadan kaldırmak, gençlerimizin Türkçesini geliştirmek amacıyla İlçe kütüphane hizmetimizi tüm öğrencilerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Yeni öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Durmuş Ahmet Soğuk Ferizli Güncel Haberler

title