Haberler

Ferizli'den Kısa Kısa

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Osman Nuri Dilek, Ferizli İlçesinde Kurulması Planlanan Semt Polikliniğini Haziran Ayının İlk Haftasında Semt Polikliniklerini Açmış Olacaklarını Söyledi

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Osman Nuri Dilek, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan semt polikliniğini haziran ayının ilk haftasında semt polikliniklerini açmış olacaklarını söyledi.

Dilek, tamamlanma aşamasına gelen polikliniğin hizmet vereceği binayı gezdi.

Dilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un gayretleri sonucu semt polikliniklerinin sağlık merkezlerine dönüştürdüklerini söyledi.

Binanın iç ve çevre düzenlemelerinin tamamen bittiğini kaydeden Dilek, 'Teknik malzemelerin ve bilgisayar donanımının kurulmasıyla haziran ayının ilk haftasında semt polikliniklerimizi açmış olacağız. Polikliniğimiz Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak çalışacak. Doktor yönünden sıkıntı olmayacak. Önemli olan Ferizli ilçemizde büyük emek ve para harcanarak açılan semt polikliniğin yaşatılmasıdır. Burada bölge halkına büyük görev düşüyor, açılan polikliniğe sahip çıkmalarını bekliyoruz' diye konuştu.

Soğuk ise polikliniğin 6 branşta hizmet vereceğini belirterek, 'Kuzey bölgesinin sağlık merkezi olması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Personelin ataması yapılıp hizmete girecektir. Bu sayede ilçemizde sağlık alanında hizmet kalitesi artmış olacak' dedi.

- AK PARTİ FERİZLİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI-

AK Parti Ferizli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, partililerle birlik ve beraberlik içinde oldukları taktirde muhalefet partilerinin oyunlarının boşa çıkacağını belirterek, 'Halktan aldığımız yetkileri yine halkımızın menfaatleri için kullanmaya devam edeceğiz. Anayasa değişikliği nedeniyle milletvekillerimiz 'gece gündüz' demeden çalışıyor. Dava mağduru olduğunu bahsederek halkın teveccühünü kazanmaya çalışanlar bugün 28 yıllık anayasayı savunur hale gelmişlerdir. Geçmişte bir araya gelmeleri mümkün olmayanlar adeta Meclis genel kurulunda işbirliği yapıyorlar' diye konuştu.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, 1 yıllık icraatını değerlendirdi.

İlçeye kalıcı hizmetler bırakma gayretinde olduklarını belirten Soğuk, şunları söyledi:

'İlk önce işsizliği önlemek için organize sanayi bölgesinin kurulmasını sağladık. Arkasından ise ilçemiz sağlık hizmetinin daha kaliteli hale gelmesi için Sakarya Araştırma Hastahanesi İlçe Polikliniği 6 branşta olmak üzere haziran ayının ilk haftasında hizmete girecek. Ayrıca, belediye karşısındaki Koca Çeşmeyi modern bir park haline getirip, halkın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Sosyal işler ve çözüm masasına gelen istek ve şikayetleri de anında değerledirip ilgili yerlere gerekli bilgiyi aktarıyoruz.'

(ULU-KMK-ÜNS) - SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title