Haberler

Ferizli'de Engelliler Dernek Kurdu

Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği açıldı.

Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği açıldı.

Açılış töreninde konuşan Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, sağlıklı her bireyin, engelli adayı olduğunu belirtti.

Erdoğan, engelli vatandaşların toplumun bir gerçeği olduğunu ve bunu görmezden gelemeyeceklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bazen küçük bir taşın ayağınıza takılması sonucu düşmemiz ya da hiç tahmin etmediğiniz bir zamanda olabilecek bir trafik kazası sonucunda engelli olabilme ihtimalimiz vardır. Sağlığımızın kıymetini çok iyi bilmemiz ve sağlımıza dikkat etmemiz gerekir. Engelli vatandaşlarımız için yapılan yasalar, onları sosyal hayata kazandırmak için atılan olumlu adımlardır. İlgili yasalar engellilere, ailelerine ve bakıcılarına maddi bir takım olanak sağlamaktadır. Bu derneğimiz engelli vatandaşımız ile devletimiz arasında köprü kuracaktır. Kendilerine elimizden gelen her kolaylığı sağlayacağız."

"Engelli kardeşlerimize her zaman saygı ve sevgiyle yaklaşmamız gerekir" diyen Erdoğan, engelli vatandaşların, sosyal çevrede daha fazla yer almaları için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Daha sora Kaymakam Yavuz ve vatandaşlar, derneğin açışını gerçekleştirdi. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Yavuz Erdoğan Ferizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title