Haberler

D.ream, Büfe-Kafeterya İşine Giriyor

Güncelleme:

Doğuş Holding'in yeme-içme-eğlence sektörüne yatırım yapan şirketi D.ream, bugüne kadar yaptığı lüks restoran yatırımlarının ardından yeni bir segmente girdi.

Ferit Şahenk'in şirketi, Mayıs ayında ihalesini kazandığı İstanbul Port'taki terminal binasında yolcu ve tayfaların taleplerini karşılamak için büfe ve kafeterya açacak. Bu yatırım bugüne kadar Zuma, Nusr.Et, Lacivert gibi lüks segment restoranlara yatırımlar yapan Şahenk için alışılmışın dışında bir alan olarak göze çarpıyor.

HEDEFTE KURVAZİYER YOLCULARI VAR

Doğuş Holding yetkilileri Dream'in İstanbul Port'un Fındıklı kapısında, şu an terminal binası olarak kullanılan 1 nolu Antrepo'da işleteceği bu yeni büfe-kafeterya konseptinin kurvaziyerlerden gelen tayfa ve yolcuların ihtiyaçlarının karşılanması için açılacağını ifade ediyor. Şirket şube açılışını şirket olarak yapmış durumda. Ancak, yetkililer bu yeni tarz yatırımın ne zaman hayata geçeceği konusunda bir bilgi vermedi.

GALATAPORT'U DA KENDİSİ İŞLETECEK

Galataport ihalesi bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmişti. Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan 1.200 metrelik sahil şeridini kapsayan İstanbul Salıpazarı Liman Sahasının 30 yıllık işletmesi için düzenlenen ihaleyi 702 milyon dolarla Doğuş Holding kazanmıştı. Doğuş CEO'su Hüsnü Akhan ihale sonrasında yaptığı açıklamada 130 bin metrekarelik alandaki inşaatın 3 yıllık süreçte tamamlanacağını aktarmıştı. Doğuş Holding ocak ayında projeyi geliştirmek için kendisine bir de ortak bulmuştu. Ortak Beşiktaş'ın eski Başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili olmuştu.

Dream'I 2012 yılı Mart ayıdna kuran Ferit Şahenk dün Hürriyet Gazetesi'nde Vahap Munyar'a gıda ve eğlence işinden şirketinin 400 milyon dolar ciro elde ettiğini açıklamıştı. Dubai'de Nusret New York'da Zuma açacaklarını söylemişti.

Kaynak: WSJ

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Serdar Bilgili Ferit Şahenk Doğuş Grubu İstanbul Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (3)

kapkara:

ne yapsın zavallılar bakarsınız pazarda limon da satmaya başlarlar. . .

5
0
yanıtYanıtla
tamay:

Ülkede sermaye birikiminin hiç bir işe yaramadığı böylece ortaya çıkıyor. Elindeki 7 milyon dolarla apple dan ayrılan steve jobs a bakın yarattığı ürünlerle trilyon dolarlık bir ekonomiye babalık etti . Bir de fakir halktan transfer edilen paralarla büfecilik yapan bizimkilere bakın. İktidara neden bu kadar muhtaçlar anlayabiliyor musunuz?

3
0
yanıtYanıtla
ali:

3 maymun medyası AKP nin yolsuzluklarını görmeyen dymayan söylemeyenler inşallah batarsınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title