Haberler

Feriştah'ın Mutluluğu Görülmeye Değerdi

3 Aralık dünya özürlüler günü ülke genelinde olduğu Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

3 Aralık dünya özürlüler günü ülke genelinde olduğu Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Aydın'da dışarı çıkabilen özürlüler kendilerine özel günü değişik etkinliklerle kutlarken, evden çıkamayanlara da evlerinde ziyaret edildi.

Aydın'da 2004 yılında düğün öncesi hayatını birleştirmeyi düşündüğü erkek arkadaşı ile gezmeye çıkan ve geçirdikleri trafik kazası sonucu felç olan Feriştah Akdağ, bugün en mutlu gününü yaşadı.

CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı ve Aydın Belediye Meclisi Üyesi Saadet Kavasgil ile Hasan Efendi mahalle Muhtarı Ertuğrul Özdemir tarafından evinde ziyaret edilen Feriştah Akdağ'ın mutluluğu görülmeye değerdi.

Kimin ne zaman başına ne geleceğini bilemediğini ve herkesin bir özürlü adayı olduğunu belirterek, özürlülerin unutulmaması gerektiğini belirten Saadet Kavasgil, Feriştah Akdağ ile yakından ilgilenip gönlünü almaya çalıştı. Unutulmamanın güzel bir duygu olduğunu belirten Feriştah Akdağ ise ziyaretçilerine bol bol teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feriştah Akdağ Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title