Haberler

Feribotlarda Tatil Yoğunluğu Sürüyor

Ramazan Bayramı tatilinin başlaması ile büyük şehirlerin trafiği ve kalabalığından bir an olsun uzaklaşmak isteyen çok sayıda tatilci soluğu Güney Marmara’nın tatil beldelerinde alıyor.

Ramazan Bayramı tatilinin başlaması ile büyük şehirlerin trafiği ve kalabalığından bir an olsun uzaklaşmak isteyen çok sayıda tatilci soluğu Güney Marmara'nın tatil beldelerinde alıyor. İstanbul'un Yenikapı ve Bostancı ilçeleri ile Bandırma arasında araç ve yolcu taşımacılığı yapan İstanbul Deniz Otobüsleri ise 24 saat esasına göre çalışıyor.

İDO, tatilin ilk iki günü gece 22.15 ve 23.55'teki seferlerinin yanı sıra gün boyu karşılıklı 12 sefer düzenleyerek tatilcilerin yoğun talebine cevap vermeye çalışıyor. 250 araç 900'e yakın yolcu taşıma kapasitesine sahip hızlı feribotlar Bandırma İskelesine yanaşınca binlerce tatilci akın akın Bandırma'ya ayak basıyor.

Tatilcilerin oluşturduğu yoğun araç ve yaya trafiğinin yanı sıra bayram yoğunluğunun oluşturduğu hareketlilikten bir nebze olsun yararlanmak isteyen ticari taksi ve minibüsler de yolcu kapma telaşına giriyor. Tatilcilerin yoğun olarak tercih ettiği Erdek ve Ocaklar beldelerinin yanı sıra Avşa ve Marmara Adaları'na gidiş güzergahı olan Bandırma-Erdek karayolunda da zaman zaman araç yoğunluğu yaşanıyor.

Öte yandan gölgede 32 derece olan hava sıcaklığı ise tatilcilere yolculuklarında zor anlar yaşatıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Bandırma Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title