Haberler

Ferhatoğlu: "Uyumadan Maça Çıktım"

Çine Madranspor’u Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3. Lig’e çıkartan ekibi patronu Gürkan Ferhatoğlu, şampiyonluk öyküsünü anlattı.

Çine Madranspor'u Bölgesel Amatör Lig'den Spor Toto 3. Lig'e çıkartan ekibi patronu Gürkan Ferhatoğlu, şampiyonluk öyküsünü anlattı.

Ferhatoğlu, şampiyonluk yaşadıkları Manisa Belediyespor karşılaşmasını anlatırken, şampiyonluğun tüm Çine ve Aydın'a getirisi olduğunu söyledi. Ferhatoğlu, şampiyonlukta emek veren herkesin payı olduğunun altını çizdi. Maçtan önce aldıkları duyumların sahada ortaya çıktığını kaydeden Ferhatoğlu, "Tüm hazırlıklarımızı bu duyumlara göre yaptık. 3 gün boyunca Manisa Belediyespor'un cdlerini izledik. Çok iyi çalıştık. İki hafta boyunca mükemmel çalıştık. Final maçında eksik kalacağımızı düşünerek, antrenmanlarda as takımımız, yedek takıma karşı 11'e 10'da olsa çalıştı. Maça konsantre olduğum için golleri dahi hatırlamıyorum. Maçtan önceki gece uyuyamadım. Hiç, uyumadan maça çıktım" dedi.

MAÇ ÖNCESİ PLANLARI

Karşılaşma öncesinde takımının kondisyonuna güvendiğini belirten Ferhatoğlu, "Kondisyon olarak profesyonel takımlarla yarışacak bir takıma sahibiz. Normal planlarımızı son yarım saat üzerine kurduk. Ancak, işler istediğimiz gibi gitmedi. Önce,öne geçtik. Eksik kaldık ve yenik duruma düştük. Ligde İzmirspor ve Bodrumspor gibi rakiplere karşı eksik oynamıştık. Son iki haftadaki antrenmanlarımızda 11'e 10 çalıştığımız için zorluk yaşamadık. Kazanmayı başardık" dedi.

HERKES GÖREVİNİ YAPTI

Şampiyonluğu tek başına kazanmadığını anlatan Gürkan Ferhatoğlu, şunları söyledi: "Burada sadece ben şampiyon olmadım. Takımım, Çine, Belediye Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, Aydın, okuduğum üniversite ADÜ şampiyon oldu. Herkes görevini yaptı. Benden önce takımı kuran antrenörlerde iyi iş çıkardı.Bir hayali gerçekleştirdik. Bize bu yolda sosyal medyada, yerel basında büyük destek geldi. Seyircimiz bizi müthiş destekledi. Oyundan düştüğümüz anlarda iyi reaksiyon verdi. Şampiyonluktan sonraki süreç çok önemli. En kısa sürede rehavetten kurtulunmalı. Çine'de tesis konusuna öncelik verilmeli. Özellikle iç sahadaki suni çimin kalkması lazım. Şu anki yapısıyla Çine Yüksel Yalova Stadı'na TFF maç vermeyebilir. Belki Adnan Menderes Stadı'nda Çine'nin maçları oynanabilir. Yeni bir altyapı kurulacak. Yeni antrenörler göreve başlayacak. Bu süreç çok önemli. Altyapıda bulunan yetenekli oyuncuların gelişmesi için tesisleşmenin iyi yapılması gerek. Çünkü, futbolcuların gelişip, profesyonel olması için iyi tesislerin bulunması önemli" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürkan Ferhatoğlu Aydın Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title